Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/979 anonim ***** válasza:

szia!

ma voltam, csinált rákszűrést, meg megvizsgált, anatómiailag azt mondta rendben vagyok. holnapután megyek ultrahangra, hogy megnézzék van-e peteérésem. veled mizu? :)

2012. márc. 6. 20:03
 532/979 A kérdező kommentje:
Semmi. Ebben a hónapban annyira bíztam, hogy még az se kizárt hogy peteérésem sem volt. Bár fájt nagyon, de még most is fáj, pedig elvileg 2-án kellett volna peteérésemnek lenni. Kíváncsian várom a jövőhét vasárnapot. :)
2012. márc. 7. 09:04
 533/979 anonim ***** válasza:

szia!

2 napja járok peteérés ultrahangra, tegnap volt a 11.napom, 9mm volt a tüsző, 9mm az endometrium. Ma reggel is voltam, már 13mm volt a tüszőcske..legalább érik a petém!! elég kicsike, mondta az uh-s nő is. hétfőn megyek megint, majd meglátjuk mit mondanak..

2012. márc. 9. 20:44
 534/979 A kérdező kommentje:

lehet most később lesz peteérésed mint a középidő és addigra megérik szép nagyra ne aggódj. :)

Nekem nem tudom most mikor volt peteérésem, mert még tegnap is fájt a petefészkem, de már nem is idegesítem magam. Krémes folyásom is van, ami szintén arra ad gyanút, hogy lehet nem volt, viszont a férjemmel nem voltunk együtt hétfő óta. (tanfolyamra jár, ma vizsgázik, így hamar lefekszik és korán kel, na meg én is hulla vagyok) Remélem azért jókor voltunk együtt és hátha. :) Elvileg ugye 2-án lett volna peteérésem. (legalábbis akkor voltam a ciklus közepén) Most azt sem tudom mikorra ne várjam, hisz februárban is hamarabb jött meg 3 nappal, ha ahhoz számítom, ami 17-én volt, akkor ugye márc. 16-án kellene nem megjönnie, de szerintem később volt peteérésem és most így nem tudom, hogy mikorra ne várjam. 18? 20? Jelentkezz majd mi volt hétfőn, mert úgy látszik ketten maradtunk. Barbi felszívódott.

2012. márc. 10. 08:41
 535/979 anonim ***** válasza:

szia!

voltam az utolsó ultrahangon. az ultrahang diagnoszta nagyon aranyos volt, és azt mondta, hogy úristen, elkapták!!!! és hogy ha minden igaz, 5 hét múlva találkozunk :)

2012. márc. 12. 20:31
 536/979 A kérdező kommentje:
Mi? Nem értem! Csak nem? Adri gratulálhatok?
2012. márc. 13. 06:45
 537/979 A kérdező kommentje:
közbe visszaolvastam, mert nem írtál és nyugtalanított a kíváncsiság. Akkor most volt peteérésed és gyorsan el kell kapnod a párod és 5 hét múlva kiderül hogy sikerül-e? jól értelmezem? bocsi, kicsit fáradt vagyok.
2012. márc. 13. 13:44
 538/979 anonim ***** válasza:
mikor ultrahangozott, mondta, hogy megvolt az ovuláció, és úgy látja, összeesett a petesejt, és osztódik. elég öreg róka a szakmában, szóval tudhatja, mit beszél. az endometriumom is vastagodott nagyon sokat és azóta is szurkál folyamatosan.
2012. márc. 13. 18:18
 539/979 A kérdező kommentje:
És ezt komolyan ultrahangon meg tudják nézni? Akkor miért nem alkalmazzák ezt a lehetőséget azoknál, akik régóta szeretnének babát. Na kíváncsi leszek. Bár mindkettőnknek sikerülne ez a ciklus. :)
2012. márc. 13. 19:39
 540/979 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, nekem most követték a ciklusomat. de szarul is vagyok, folyton szúr, meg felpuffadtam. hát reméljük mindketten győzünk :)
2012. márc. 14. 17:32
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!