Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
szia!
én már nem tudom mi bajom, tegnap este is majd el patkoltam annyira fájt az egész hasam alja a két petefészkemmel együtt. Hason nem is tudtam lenni. Ne félj a rákszűréstől nem fáj és biztos negatív az eredménye is, én ezen sosem aggódtam. Majd írj, hogy mit mondott a doki.
szia!
hogy érzed magad? voltál dokinál azóta?
párom ma volt andrológián. mostmár tuti, hogy nálam van a baj, 35millió/ml, 80% mozgékony. jövő hétfőn megyek nőgyógyászhoz. szerinted már ő is tud nekem vmit adni a sárgatest elégtelenségre, vagy csak az endokrinológus?
szia!
Azóta nem voltam, majd 2 hónap múlva kell visszamenjek. Már jobban vagyok (elmúlt a peteérésem). Alacsony a sárgatest hormonod? Vagy csak gondolod, hogy az lehet a baj. Lehet nálad sincs semmi, hisz hányan vannak még így. Tudom nem vigasztal, de muszáj valamibe kapaszkodni. (pl. hogy még nincs itt az ideje egy kisbabának)Hamarosan eljön a mi időnk is, érzem. Javaslat, amit én kipróbáltam, áprilisig kiderül tényleg be válik-e. Nézz utána az ingázásnak és kérdezz tőle (csak konkrétumokat) Ha nekem beválik, leírom, miket kérdeztem. :) Fel a fejjel, nem lesz semmi gond. Írj, hogy mit mondott a doki. Ja szerintem csak az endokrinológus írja fel a gyógyszert, de pontosan nem tudom.
szia!
tuti, hogy velem van a baj, nem egészséges, hogy ilyen 21-22 napokra jön meg, vagyis a 21 napon már barnázok. úgyhogy ez lehet a baj. ingázás? az mi pontosan?
szia Adri!
Mi újság? voltál dokinál? Mit mondott?
szia!
nem voltam még, fekszünk halomra a férjemmel, influenzásak vagyunk. szerintem ezért is késik most. veled mizu?
Szia!
Influenzától nem szokott késni. Most nagyon kiváncsi lettem, szerintem babó lesz. Nálunk semmi 3 nappal hamarabb megjött. Remélem jövőhónapban sikerül. Írj ha teszteltél vagy voltál orvosnál. Barbi nagyon eltűnt úgy látszik ketten maradtunk.
szia!
szerintem nem lesz baba, nem érzek semmit :( mondjuk híre-hamva sincs hogy megjönne.
szia!
már nagyon izgulok, mikor tesztelsz? hány napja késik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!