Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/979 A kérdező kommentje:

szia!

én már nem tudom mi bajom, tegnap este is majd el patkoltam annyira fájt az egész hasam alja a két petefészkemmel együtt. Hason nem is tudtam lenni. Ne félj a rákszűréstől nem fáj és biztos negatív az eredménye is, én ezen sosem aggódtam. Majd írj, hogy mit mondott a doki.

2012. febr. 4. 09:29
 512/979 anonim ***** válasza:

szia!

hogy érzed magad? voltál dokinál azóta?

párom ma volt andrológián. mostmár tuti, hogy nálam van a baj, 35millió/ml, 80% mozgékony. jövő hétfőn megyek nőgyógyászhoz. szerinted már ő is tud nekem vmit adni a sárgatest elégtelenségre, vagy csak az endokrinológus?

2012. febr. 6. 20:08
 513/979 A kérdező kommentje:

szia!

Azóta nem voltam, majd 2 hónap múlva kell visszamenjek. Már jobban vagyok (elmúlt a peteérésem). Alacsony a sárgatest hormonod? Vagy csak gondolod, hogy az lehet a baj. Lehet nálad sincs semmi, hisz hányan vannak még így. Tudom nem vigasztal, de muszáj valamibe kapaszkodni. (pl. hogy még nincs itt az ideje egy kisbabának)Hamarosan eljön a mi időnk is, érzem. Javaslat, amit én kipróbáltam, áprilisig kiderül tényleg be válik-e. Nézz utána az ingázásnak és kérdezz tőle (csak konkrétumokat) Ha nekem beválik, leírom, miket kérdeztem. :) Fel a fejjel, nem lesz semmi gond. Írj, hogy mit mondott a doki. Ja szerintem csak az endokrinológus írja fel a gyógyszert, de pontosan nem tudom.

2012. febr. 7. 17:51
 514/979 anonim ***** válasza:

szia!

tuti, hogy velem van a baj, nem egészséges, hogy ilyen 21-22 napokra jön meg, vagyis a 21 napon már barnázok. úgyhogy ez lehet a baj. ingázás? az mi pontosan?

2012. febr. 8. 02:43
 515/979 A kérdező kommentje:
amikor a karikagyűrűdet egy cérnára kötöd és hagyod, hogy magától mozogjon, írd be a google-be és olvasd el, úgy egyszerűbb, mint nekem itt magyarázni. Én is ott néztem utána. Egyértelmű kérdéseket kell neki feltenni, amire válaszol. Ha bejön amit válaszolt, leírom neked, csak nem akarom elkiabálni.
2012. febr. 8. 20:07
 516/979 A kérdező kommentje:

szia Adri!

Mi újság? voltál dokinál? Mit mondott?

2012. febr. 16. 21:03
 517/979 anonim ***** válasza:

szia!

nem voltam még, fekszünk halomra a férjemmel, influenzásak vagyunk. szerintem ezért is késik most. veled mizu?

2012. febr. 19. 18:56
 518/979 A kérdező kommentje:

Szia!

Influenzától nem szokott késni. Most nagyon kiváncsi lettem, szerintem babó lesz. Nálunk semmi 3 nappal hamarabb megjött. Remélem jövőhónapban sikerül. Írj ha teszteltél vagy voltál orvosnál. Barbi nagyon eltűnt úgy látszik ketten maradtunk.

2012. febr. 19. 20:11
 519/979 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem nem lesz baba, nem érzek semmit :( mondjuk híre-hamva sincs hogy megjönne.

2012. febr. 22. 09:48
 520/979 A kérdező kommentje:

szia!

már nagyon izgulok, mikor tesztelsz? hány napja késik?

2012. febr. 22. 10:27
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!