Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
 551/979 A kérdező kommentje:

szia!

remélem hamarosan helyrejössz. :) Nálunk semmi változás, nem mentem vissza a dokihoz, már úgysem tud semmit csinálni, ha 4 év alatt nem tudott. Most próbálok jogi tanácsadásra eljutni, hátha van valami megoldás, hogy ne kelljen visszafizessük a szoc.polt. Vagy megpróbálok valami orvost keresni még ha fizetnem is kell érte, akkor is kevesebb mint a másfél millió plusz a kamatok.

Amúgy semmi különös, megvolt a peteérésem majd aztán kiderül, bár már nem reménykedem. Tegnaptól új munkahelyem van, igaz még nem csináltunk semmit de remélem holnap már fogunk és elfoglalom most azzal magam. A baba meg majd jön ha ő úgy akarja, tenni nem tudok sajnos semmit. De azért nem adom fel, csak most próbálok másra koncentrálni. Írj ha van valami fejlemény nálatok.

2012. ápr. 3. 19:05
 552/979 A kérdező kommentje:
Hogy vagy? Nálunk helyzet változatlan. Hétvégére nem várom. A párom unokatesója május 6-ra van kiírva, erre kiderült tegnap (voltunk húsvétolni) hogy a másik is 12 hetes terhes. Teljesen összetörtem. Írj valami jót. Puszi
2012. ápr. 10. 17:33
 553/979 anonim ***** válasza:

szia!

én ma 2x babáztam a munkahelyemen, képzelheted...:S

most várunk, megjön-e, de a párom már tejcsárdának hív, akkorára nőttek a melleim. nemsokára meg kellene jönnie, majd meglátjuk..

2012. ápr. 10. 19:55
 554/979 A kérdező kommentje:

de jó lenne mindkettőnknek pozi tesztje lenne a hétvégén :)

Mikorra nem várod?

2012. ápr. 10. 20:52
 555/979 anonim ***** válasza:
elvileg, ha 29-én volt peteérés, csütörtökön kéne. vett a párom gabriel-t, lehet ellövöm csütörtök reggel. jajj, nagyon jó lenne, bár úgy lenne...:)
2012. ápr. 10. 21:03
 556/979 A kérdező kommentje:
akkor te két nappal előttem jársz :) nekem 31-én volt peteérésem, most pontosan tudom. Te csak tippeled, vagy tényleg akkor volt? Írj ha tesztelsz holnap reggel, nagyon drukkolok. Én leghamarabb szombaton fogok, ha nem jön meg. Bárcsak ne jönne meg! Úgy szeretném! :)
2012. ápr. 11. 19:04
 557/979 anonim ***** válasza:
tényleg akkor volt, ugyanazt éreztem, mint mikor múltkor az uh-s figyelésnél, mikor megrepedt :) szorítok nagyon!!!! :)
2012. ápr. 11. 20:16
 558/979 A kérdező kommentje:

én is szorítok mindkettőnknek. Már igazán ránk férne egy kis boldogság.

Tényleg Barbi hogy eltűnt. Neki biztos sikerült és nem akart minket lelombozni. Írj, ha tesztelsz holnap. Drukkolok.

2012. ápr. 11. 20:45
 559/979 anonim ***** válasza:
teszteltem, lehet hamar volt, mert totál negatív :(
2012. ápr. 12. 05:43
 560/979 A kérdező kommentje:
ne csüggedj, tudod amíg nem jön meg van remény. Úgy látom te sem tudsz aludni. Én is fél 6-kor keltem ma, de nem gondoltam, hogy írtál. Én leghamarabb szombaton tesztelek ha kell. :) Vegyél te is és teszteljünk együtt. Fel a fejjel, tudod a remény hal meg utoljára.
2012. ápr. 12. 06:18
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!