Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
szia!
remélem hamarosan helyrejössz. :) Nálunk semmi változás, nem mentem vissza a dokihoz, már úgysem tud semmit csinálni, ha 4 év alatt nem tudott. Most próbálok jogi tanácsadásra eljutni, hátha van valami megoldás, hogy ne kelljen visszafizessük a szoc.polt. Vagy megpróbálok valami orvost keresni még ha fizetnem is kell érte, akkor is kevesebb mint a másfél millió plusz a kamatok.
Amúgy semmi különös, megvolt a peteérésem majd aztán kiderül, bár már nem reménykedem. Tegnaptól új munkahelyem van, igaz még nem csináltunk semmit de remélem holnap már fogunk és elfoglalom most azzal magam. A baba meg majd jön ha ő úgy akarja, tenni nem tudok sajnos semmit. De azért nem adom fel, csak most próbálok másra koncentrálni. Írj ha van valami fejlemény nálatok.
szia!
én ma 2x babáztam a munkahelyemen, képzelheted...:S
most várunk, megjön-e, de a párom már tejcsárdának hív, akkorára nőttek a melleim. nemsokára meg kellene jönnie, majd meglátjuk..
de jó lenne mindkettőnknek pozi tesztje lenne a hétvégén :)
Mikorra nem várod?
én is szorítok mindkettőnknek. Már igazán ránk férne egy kis boldogság.
Tényleg Barbi hogy eltűnt. Neki biztos sikerült és nem akart minket lelombozni. Írj, ha tesztelsz holnap. Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!