Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/979 anonim ***** válasza:
de amúgy nagyon komoly, minden papíromon milliméteres adatok vannak, mondta a diagnoszta, hogy nézzem, de én nem láttam semmit csak foltokat :D
2012. márc. 14. 17:34
 542/979 A kérdező kommentje:
De jó neked. Bárcsak én is itt tartanék már!
2012. márc. 14. 18:00
 543/979 anonim ***** válasza:
menj el te is a szakrendelésre nálatok és kérj a nőgyógyásztól folliculometriát. én konkrétan odamentem h jónapot kívánok, meddő vagyok egy éve, az orvos megtúrt és felírta ezt az ultrahangozást.legalább akkor be tudnátok ti is lőni az optimális időpontot. nálunk is kiderült, hogy folyton rosszkor voltunk együtt, 1-1 napot elcsúsztunk.
2012. márc. 14. 19:57
 544/979 A kérdező kommentje:
Sajnos nálunk ez nem így megy. 2008 óta járok dokihoz és semmi. Ráadásul tudod nálunk a férjemnél is van probléma. Azért reménykedem, hátha összejön nekünk is.
2012. márc. 14. 20:59
 545/979 A kérdező kommentje:

Szia Adri!

3 nap késéssel sajnos ma megjött :( Megint elszomorodtam, s ami a legszörnyűbb, hogy ez volt az utolsó hónapunk, jövőhónaptól vissza kell fizessük a 1,5 milliót, amit felvettünk. (szoc.pol.)A legbosszantóbb az, hogy önhibánkon kívül, mivel a férjemnek szegénynek nem jók a spermái, sőt ezek után már azt sem tartom kizártnak, hogy velem is gondok vannak.

Remélem neked összejött, majd írj!

2012. márc. 19. 17:11
 546/979 anonim ***** válasza:

Szia!

ilyenkor úgy tudom, orvosi igazolást kell vinni, hogy baj van valamelyikőtökkel, kérdezzetek utána szerintem. sajnálom, hogy megjött :( lehet, nekem is meg fog, görcsöltem, de csak rózsaszín jött

2012. márc. 19. 19:10
 547/979 A kérdező kommentje:
De neked még van legalább egy heted, az lehet beágyazódástól van. :) Az a baj, hogy nem ad az orvos igazolást róla. Hiába van meg az eredmény, egyik sem ad róla papírt, hogy nem lehet gyerekünk. Azt mondják, ott a lombik.
2012. márc. 19. 20:15
 548/979 anonim ***** válasza:
elment a lehetséges kisbaba...kedden begörcsöltem, elöntött a vér. még ma is kétóránként kellett éjszakai betétet cserélni, annyi van..
2012. márc. 21. 18:43
 549/979 A kérdező kommentje:

szia!

nagyon sajnálom. Nézzük a jó oldalát, legalább tudod, hogy sikerülhet. Én most úgy döntöttem, hogy apával itatok A,C,E+Szelén és C+Cink pezsgőtablettát naponta egyet-egyet. A rossmann-ban vettem 199-ért darabját és 20 darabos. Állítólag ez jó a katonáknak én meg úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban a gyertyázás mellett ovutesztelek, hogy tudjam mikor van pontosan peteérésem és peteérés után elkezdem inni a palástfű teát. A cickafarkot nem iszom, mert a ciklusom normálisnak mondható. Remélem így sikerülni fog és nem fogok rágörcsölni, még ide se jövök fel következő ciklus végéig.

2012. márc. 21. 19:02
 550/979 anonim ***** válasza:

szia!

mizu? nekem kiderült egy bajom, pajzsmirigy alulműködésem van, a doki szerint emiatt nem sikerül. szedem a gyógyszert, majd meglátjuk.

veletek mi újság, rendben vagytok? :)

2012. ápr. 3. 06:45
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!