Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Szia Adri!
3 nap késéssel sajnos ma megjött :( Megint elszomorodtam, s ami a legszörnyűbb, hogy ez volt az utolsó hónapunk, jövőhónaptól vissza kell fizessük a 1,5 milliót, amit felvettünk. (szoc.pol.)A legbosszantóbb az, hogy önhibánkon kívül, mivel a férjemnek szegénynek nem jók a spermái, sőt ezek után már azt sem tartom kizártnak, hogy velem is gondok vannak.
Remélem neked összejött, majd írj!
Szia!
ilyenkor úgy tudom, orvosi igazolást kell vinni, hogy baj van valamelyikőtökkel, kérdezzetek utána szerintem. sajnálom, hogy megjött :( lehet, nekem is meg fog, görcsöltem, de csak rózsaszín jött
szia!
nagyon sajnálom. Nézzük a jó oldalát, legalább tudod, hogy sikerülhet. Én most úgy döntöttem, hogy apával itatok A,C,E+Szelén és C+Cink pezsgőtablettát naponta egyet-egyet. A rossmann-ban vettem 199-ért darabját és 20 darabos. Állítólag ez jó a katonáknak én meg úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban a gyertyázás mellett ovutesztelek, hogy tudjam mikor van pontosan peteérésem és peteérés után elkezdem inni a palástfű teát. A cickafarkot nem iszom, mert a ciklusom normálisnak mondható. Remélem így sikerülni fog és nem fogok rágörcsölni, még ide se jövök fel következő ciklus végéig.
szia!
mizu? nekem kiderült egy bajom, pajzsmirigy alulműködésem van, a doki szerint emiatt nem sikerül. szedem a gyógyszert, majd meglátjuk.
veletek mi újság, rendben vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!