Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
 561/979 anonim ***** válasza:
tudom..de érdekes, próbálkozik a szervezetem, hogy megjöjjön, érzem, és nem jön semmi. ilyen még nem volt. szorítok neked :)
2012. ápr. 12. 20:06
 562/979 A kérdező kommentje:
szia! Én meg nagyon szarul vagyok. Úgy fáj az egész hasam alja, meg a jobb petefészkem, mint amikor peteérésem van, de nincs peteérésem már csak pár nap van a nemvártig. Ráadásul ellőttem egy ovus tesztet is, mert szenttül hittem, hogy peteérésem van, de full nega lett. Ez az első hónap hogy vettem ovutesztet és használom, remélem meglesz az eredménye. Fognom kell a hasamat, úgy megyek annyira fáj.
2012. ápr. 12. 20:46
 563/979 anonim ***** válasza:
lehet, hogy most költözik be a babóca? :))
2012. ápr. 12. 20:59
 564/979 A kérdező kommentje:
bár úgy lenne, már annyira szeretném. Pár nap múlva kiderül. :)
2012. ápr. 12. 21:26
 565/979 A kérdező kommentje:

szia!

teszteltél újra? én ma teszteltem, de negatív lett. Azért még reménykedem.

2012. ápr. 14. 10:00
 566/979 anonim ***** válasza:
nem teszteltem, de még mindig nem jött meg. tiéd is lehet még pozi :)
2012. ápr. 14. 16:22
 567/979 A kérdező kommentje:
Írj ha teszteltél. Nekem most jött meg. :(
2012. ápr. 15. 07:18
 568/979 anonim ***** válasza:
sajnálom :(( nekem még mindig semmi, de a férjem megkért, hogy a hét második felében teszteljek, addig ne próbálgassuk. nem tudom, a pajzsmirigygyógyszer mennyire kavarhat bele a ciklusomba, de elvileg sehogy.
2012. ápr. 15. 07:57
 569/979 A kérdező kommentje:

sehogy. Mit szedsz? Voltunk húsvétkor anyósoméknál locsolni és akkor mondta, hogy a férjem másik uncsija is terhes. Gondolod mennyire örültem a hírnek, na és ő is szed valami B betűs gyógyszert a pajzsmirigyére. Ahogy elkezdte szedni a gyógyszert már abba a hónapba terhes is lett. Lehet nálad is ez van. Mivel ma megjött, úgy döntöttem elmegyek egy endokrinológushoz, ha kell magánba és kivizsgáltatom magam, mert az én orvosom nem hajlandó, mondván, hogy a férjemmel van gond. Mostmár elegem van ebből az egészből. A szoc.polt. is vissza kell fizessük, ez volt az utolsó ciklusom, de sajnos nem sikerült. :(

Remélem te jó hírekkel számolsz be jövőhéten, várni fogom, és ha sikerült utána se tűnsz el!

2012. ápr. 15. 08:25
 570/979 anonim ***** válasza:
dehogy tünök! letrox-ot szedek. mindenképpen menj el, látod, nekem is minden másom jó volt, a nőgyógyász tojt rá magasról, hogy lehet, hogy hormonális bajom van. elhiszem, hogy nem jó érzés, nekem is nagyon rossz volt látni a sok babát múlthéten, meg más gyedét intézni..:( nem lehet valami halasztást kérni, vagy ilyesmi a szocpolra?
2012. ápr. 15. 08:33
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!