Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
521/979 anonim válasza:
szia!
az új "ciklusrendem" (22 naposak voltak mostanában) szerint ez a 28. napja a ciklusomnak. de nem érzek semmit. most kezd alábbhagyni a betegeskedésünk is, szóval szerintem lassan megjön. de nem is érzem, hogy meg akarna.
522/979 A kérdező kommentje:
nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi újság veled. Majd azért írj mindenképp. Én drukkolok! :)
2012. febr. 24. 09:09
523/979 anonim válasza:
előbb nem bírtam, teszteltem egyet. hát nemtudom...25ös lily, és mintha nagyon nagyon halványan lenne második csík, de megvárom a férjem h nézze meg, nem-e beképzelem. csak akkor látni ha hirtelen ránézek
524/979 anonim válasza:
hát, ő nem látta rajta...de most testápolószerű folyásom van, mintha nivea jönne..
525/979 A kérdező kommentje:
szerintem csak korán teszteltél akkor, szerintem tuti babás vagy, ha már krémes folyásod is van, írj majd pár nap múlva, ha teszteltél. Megy a drukk :)
2012. febr. 26. 10:38
526/979 anonim válasza:
köszi :))) majd megírom mi lett
527/979 A kérdező kommentje:
ha megvan még a teszt tedd fel a képet én is megnézem :)
Várom a fejleményeket.
2012. febr. 26. 21:16
528/979 anonim válasza:
hát megjött szokás szerint...kedden megyek orvoshoz
529/979 A kérdező kommentje:
szia!
nagyon sajnálom. Azért majd írj jövőhéten mit mondott a doki.
2012. febr. 29. 21:15
530/979 A kérdező kommentje:
szia!
Voltál orvosnál? Mit mondott?
2012. márc. 6. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!