Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
491/979 A kérdező kommentje:
már nagyon kíváncsi vagyok mi van veled. Barbi eltűnt, lehet neki már sikerült. Pisilni én is nagyon sokszor megyek és sokat is pisilek, de nekem megjött, már nem élem bele magam. Gondoltam, ha elmúlik tesztelek, de mégsem teszteltem.
2012. jan. 5. 18:30
492/979 anonim válasza:
hát mi is kiváncsiak vagyunk, meg már idegesítő is, hogy még mindig semmi :S remélem sikerül nektek a köv ciklusban :)
493/979 anonim válasza:
itt vagyok én is. A hétvégére nem várom. de az előző hónapban is nagyon lightos 5 napos volt. Nem fűzök túl sok reményt hozzá. Sőt....már rég bevettem a leszarom tablettát :) De szurkolok ám nektek :D
494/979 anonim válasza:
nah vmi nagyon rózsaszínes vmi folydogál..ennyi volt sztem :(
495/979 anonim válasza:
vagyis mégse, mostmár meg fehér...hát elvesztettem a fonalat...
496/979 A kérdező kommentje:
Barbi már nem tudom hány dobozzal szedtem el én is belőle. :)
Adri tesztelj már egyet, már biztosan mutat valós eredményt. Már tiszta nyugtalan vagyok, annyira érdekel. :)
2012. jan. 6. 11:42
497/979 anonim válasza:
megjött. na most van elegem az egészből. én megmondtam a férjemnek is, nekünk nem lesz gyerekünk, fogadja el.
498/979 A kérdező kommentje:
Adri biztos lesz csak kitartás. Reménykedni muszáj. Orvosnál voltatok már? Szerintem menjetek el kivizsgálásra. Jövőhéten én is megyek megint dokihoz, mert megint eltelt 3 hónap eredménytelenül. Mostmár vizsgáljanak meg engem is.
2012. jan. 7. 09:09
499/979 anonim válasza:
írattam beutalót endokrinológiára, szerintem valami a hormonjaimmal van. nagy baj nem lehet szerintem, mert még egy hónap sem telt el úgy, hogy ne jött volna meg az elmúlt 10 évben.
500/979 A kérdező kommentje:
lányok hogy vagytok?
Adri végül megjött rendesen ahogy szokott? Barbi veled mizu?
2012. jan. 17. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!