Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
szia, bár igazad lenne. :)
a görbém katasztrófális, peteérésem sem biztos, hogy volt, vagyis valamikor lehet volt, mert megemelkedett a hőm, de egyáltalán nem fáj a cicim, úgyhogy nem tudom. Azt sem, hogy mikorra várjam. Erre a hónapra én is kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Elvileg 8-án kell nem megjönnie, de itt feltettem a görbém, és azt mondták, hogy 3-4 nappal később volt elvileg ovum, ha ahhoz nézem, akkor 12-én kell nem jönnie. De ha utóbbi igaz, akkor most járok ciklus 5. napján, a beágyazódásnak meg nem hiszem, hogy kedvez a gyulladás. Mindegy, már elkönyveltem, hogy amíg nem teszem rendbe a fogaim addig biztos nem fog sikerülni, úgyhogy reggel megpróbálom rávenni magam és elmegyek a fogdokihoz.
Bocsi Barbi!
De úgy eltűntél, hogy már másra nem tudtunk gondolni. Nem írtál, hogy mi újság, a mi levelezésünkbe sem bonyolódtál bele, ezért gondoltuk ezt. Nem akartunk megbántani, de ha megnézed mikor voltál utoljára, akkor lehet neked is ez jönne le.
na nekem megint megjött :(
Már unom. Augusztusba ne várjatok, nem leszek itthon, azért írjatok ha van valami. Bár én már kétlem hogy nekem orvosi segítség nélkül sikerülni fog, ez volt a 10. hónapunk.
Sziasztok lányok!
Mi újság? Nekem elvileg most volt van lesz peteérésem. :)
Legalábbis remélem, hogy lesz, bár nem sok esély van ebben a hónapban, mert pont nem tudunk együtt lenni. :( Azért hátha kitartanak a katonák :)
Nálatok mi a helyzet?
Szia!
Semmi, szokás szerint megjött. A munkámból meg kirúgtak. Ennyi a nyár története. Adri
szia!
de most megint hamarabb jött meg? Még nem egy hét múlva kellene? Sajnálom, hogy elküldtek. Mit dolgoztál? Remélem hamar találsz másik munkát. Én másfél évig voltam itthon (nem kaptam állást) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!