Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/979 A kérdező kommentje:

szia, bár igazad lenne. :)

a görbém katasztrófális, peteérésem sem biztos, hogy volt, vagyis valamikor lehet volt, mert megemelkedett a hőm, de egyáltalán nem fáj a cicim, úgyhogy nem tudom. Azt sem, hogy mikorra várjam. Erre a hónapra én is kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Elvileg 8-án kell nem megjönnie, de itt feltettem a görbém, és azt mondták, hogy 3-4 nappal később volt elvileg ovum, ha ahhoz nézem, akkor 12-én kell nem jönnie. De ha utóbbi igaz, akkor most járok ciklus 5. napján, a beágyazódásnak meg nem hiszem, hogy kedvez a gyulladás. Mindegy, már elkönyveltem, hogy amíg nem teszem rendbe a fogaim addig biztos nem fog sikerülni, úgyhogy reggel megpróbálom rávenni magam és elmegyek a fogdokihoz.

2011. aug. 1. 21:16
 452/979 anonim ***** válasza:
Nem léptem le :((( Ne feltételezzétek rólam, csak egyszerűen nincs újság. :(((
2011. aug. 2. 08:27
 453/979 A kérdező kommentje:

Bocsi Barbi!

De úgy eltűntél, hogy már másra nem tudtunk gondolni. Nem írtál, hogy mi újság, a mi levelezésünkbe sem bonyolódtál bele, ezért gondoltuk ezt. Nem akartunk megbántani, de ha megnézed mikor voltál utoljára, akkor lehet neked is ez jönne le.

2011. aug. 2. 09:26
 454/979 anonim ***** válasza:
nem bántottatok meg :) csak azért a sok szomorú smiley mert tényleg nincs sajnos újság, bárcsak lenne, kürtölném a világnak :)
2011. aug. 2. 13:15
 455/979 A kérdező kommentje:

na nekem megint megjött :(

Már unom. Augusztusba ne várjatok, nem leszek itthon, azért írjatok ha van valami. Bár én már kétlem hogy nekem orvosi segítség nélkül sikerülni fog, ez volt a 10. hónapunk.

2011. aug. 8. 07:24
 456/979 anonim ***** válasza:
:(((( sajnálom. én is ugyanezt mondtam páromnak, hogy itt már csak az orvos segíthet... kitartás!!!
2011. aug. 9. 09:55
 457/979 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Mi újság? Nekem elvileg most volt van lesz peteérésem. :)

Legalábbis remélem, hogy lesz, bár nem sok esély van ebben a hónapban, mert pont nem tudunk együtt lenni. :( Azért hátha kitartanak a katonák :)

Nálatok mi a helyzet?

2011. aug. 22. 22:23
 458/979 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi, szokás szerint megjött. A munkámból meg kirúgtak. Ennyi a nyár története. Adri

2011. aug. 23. 06:49
 459/979 A kérdező kommentje:

szia!

de most megint hamarabb jött meg? Még nem egy hét múlva kellene? Sajnálom, hogy elküldtek. Mit dolgoztál? Remélem hamar találsz másik munkát. Én másfél évig voltam itthon (nem kaptam állást) :(

2011. aug. 23. 13:38
 460/979 anonim ***** válasza:
Könyvelő vagyok. Én már nem számolom mikor kellene megjönnie, mikor mi van, totál nem érdekel az egész.
2011. aug. 23. 18:44
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!