Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
421/979 A kérdező kommentje:
szerintem 25 helyett 1-jén volt peteérésem, ha volt egyáltalán. A mellem már nem fáj, nem tudom de már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. Ha mégis volt peteérésem 1-jén akkor még csak a 8 dpo-n vagyok, úgyhogy ebből még bármi lehet. Majd jövőhéten hétvégén kiderül.
2011. júl. 9. 16:38
422/979 anonim válasza:
lehet, hogy volt. de ezekszerint nekem tényleg mensi utolsó napján volt. fura :O
423/979 anonim válasza:
amúgy belegondoltam, hogy elvileg most lesz az első nyugodt hónapunk próbálkozni. úgyértem, hogy mikor belekezdtünk, nem volt munkám, nagyon nyomasztott. mikor lett munkám, akkor meg az esküvő miatt voltunk tiszta idegek. az esküvő után meg a lakásfelújítás miatt. tegnap lettünk kész, el is sírtam magam, hogy végree...szóval bízok a nászutunkban :)
424/979 A kérdező kommentje:
engem is nyomaszt az, hogy nincs munkám, ráadásul a szoc.pol miatt már kifutunk az időből tehát ez is nagyon nyugtalanít. Egy fizetésből nehéz élni nyakunkon a hitel, meg még a kisfiamat is nevelni, óvodába járatni, stb. Talán lesz már nekem is augusztustól munkám. Nagyon bízom benne, legalább már egy teher lekerülne a vállamról. Akkor már nem érdekelne a szoc.pol sem annyira, mert két fizetésből is nehéz lenne kipótolni a hitelt havi 15-20000-rel de csak könnyebb lenne, mint egyből, majd meglátjuk mi lesz. Mindenesetre ma még nem jött meg és még annyira megjön érzésem sincs, csak nagyon kicsit. Nagyon várom már a jövőhét végét, hogy mi lesz.
2011. júl. 9. 18:40
425/979 A kérdező kommentje:
Barbi veled mi újság? Már megint nagyon felszívódtál.
Adri vége van már a vérzésednek?
2011. júl. 9. 21:07
426/979 anonim válasza:
még egy nagyon kicsi van, de bekaptam egy vírust szerintem, mert hányingerem van nagyon :S éjszaka is felébredtem, hogy görcsölök. nálad mizu?
427/979 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok mi lesz veled, ha vírus akkor egy nap alatt elmúlik, ha nem múlik akkor szerintem tesztelj egyet. Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de semmi bár az előbb papírtörlésnél, mintha valami halvány rózsaszínt láttam volna. Majd meglátjuk, lehet ma megjön és akkor nem volt peteérésem. De remélem nem jön meg. :)
2011. júl. 10. 08:13
428/979 anonim válasza:
tegnap teszteltem, negatív, szóval tuti nincs baba. nembaj, elindulva a múlt hónapból, este együtt voltunk. a te eseted is elég fura most. kiváncsi vagyok :)
429/979 A kérdező kommentje:
nem volt ezek szerint peteérésem, megjött ebben a pillanatban :( késett egy napot
2011. júl. 10. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!