Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
411/979 A kérdező kommentje:
bár úgy lenne Adri! nagyon örülnénk neki. De neked is kívánom hogy holnap pozit tesztelj. :)
2011. júl. 6. 19:42
412/979 A kérdező kommentje:
teszteltél Adri?
2011. júl. 7. 07:13
413/979 anonim válasza:
nem, mert rendesen megjött...
414/979 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom. :(
remélem legközelebb már nem jön meg. :) fel a fejjel!
2011. júl. 7. 18:41
415/979 anonim válasza:
hát nemtom..te hogy állsz, tünetek?
416/979 A kérdező kommentje:
szerintem én gyomorrontást kaphattam tegnap, pedig nem emlékszem, hogy bármi olyat ettem volna, de alig tudtam éjszaka aludni olyan hányingerem volt és most is már negyed 8-kor felkeltem (pedig ma akartam egy kicsit tovább pihenni) és már be kellett vennem egy B6-ot, annyira szarul vagyok. Lehet a homeós bogyó okozza? (vettem tegnap foggyulladásra)
2011. júl. 8. 07:53
417/979 A kérdező kommentje:
mostmár a hasam is megy és nagyon szarul vagyok, biztos bekaptam egy vírust :(
2011. júl. 8. 09:28
418/979 anonim válasza:
lehet, hogy a bogyóra reagálsz így :( jobbulást!! nekem meg mintha kezdene elmúlni. lehet reggel mégis pisilek mert nem jött olyan nyálkahártyás izé.
419/979 A kérdező kommentje:
Adri mi újság? Szerintem tesztelj egyet. Én már jobban vagyok. Vírusfertőzés volt. Örülök, hogy reggel lett és túléltem a tegnapot, nem bírtam fent lenni, szörnyű volt. A mensim egyenlőre nem jelentkezett, de szerintem nem is mára kell várjam. Vagyis ha ma megjön akkor nem volt ebbe a hónapban peteérésem. De remélem nem jön meg és még további 1,5-2 évig nem fog. :)
2011. júl. 9. 07:39
420/979 anonim válasza:
örülök, hogy jobban vagy! :) múlik a mensim, a tesztem negatív, benéztük ezt a hónapot is. hát reméljük baba van a dologban nálad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!