Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a
következőig? Hogyan követik egymást?
Barbi vok. Adri hogy hogy már a köv héten mikor 10-én még megvolt? Visszanéztem, mert nekem túl gyakori ez ha így számolod. Nekem hétfőn megjött, tegnap nagyon kivoltam purcanva annyira fájt a hasam, a gyógyszer is alig segített. Már a mostani hónapban sem figyeltem semmit, együtt voltunk mikor akartunk, majd összejön ha akar, nem figyelek és idegeskedek semmin...
2011. júl. 19. 15:11
nagyon elhúzódott a múltkor megint, mert 1-én jött meg, szóval 28 körül kellene jönnie.
2011. júl. 19. 17:50
443/979 A kérdező kommentje:
lányok túl vagyok a foghúzáson. Húgom elkísért a szájsebészetre és ott már nem volt menekvésem. :) A lényeg, hogy túl vagyok rajta.
2011. júl. 19. 18:44
445/979 A kérdező kommentje:
sziasztok!
Adri mi újság? Nálam kész káosz. Múlt hónapban nem volt peteérésem, és lehet most sincs. Teljesen el vagyok kenődve, a hőm is nagyon alacsony, mostmár kiváncsi vagyok mi lesz ebből. Dokihoz szeptemberben kellene mennem, de a ciklus után biztos, hogy elmegyek, hogy valami baj van.
Szia!
káosz itt is...megjött megint 21 napra, azaz nem megjött, hanem barnázok..megyek dokihoz amint lehet. de már leszarom az egészet.
2011. júl. 28. 11:53
447/979 A kérdező kommentje:
nem lehet, hogy beágyazódás, vagy esetleg baba? amúgy már én is úgy vagyok vele, ahogy te, nem érdekel, ráadásul még a munka sem sikerül, úgyhogy kész káosz az életem :(
sajnálom :(( nemtom, de vhogy nem is érdekel most a gyerek, a párom erőltetné a tesztelést, de úgyis nega lesz.
2011. júl. 28. 19:36
449/979 A kérdező kommentje:
szia Adri!
mi újság veled? Úgy látszik ketten maradtunk, Barbi felszívódott. :(
Teszteltél végül? Én már megint szívok a fogammal. :(
Kihúzták azt ami le volt törve, erre most begyulladt a mellette lévő. Már elegem van ebből és a fogorvosokból is. Emiatt a közeljövőben biztos nem sikerül teherbeesnem, mert valamelyik fogam mindig szórakozik. Már a hócipőm is ki van vele. Írj majd, mi újság nálatok.
szia! hát igen, lelépett :( nem teszteltem, néhány napot megjött rendesen, de már a vége felé tartok. a párom leszokóban a cigiről, én meg majd megyek orvoshoz a máv kórházba szeptemberben. de amúgy lehet, hogy most fog nektek összejönni, hogy "lemondtál" egy ideig róla. szorítani fogok :)
2011. aug. 1. 20:52
Kapcsolódó kérdések: