Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
sziasztok lányok!
Hogy vagytok? Úgy eltűntetek, csak nem sikerült?
Sziasztok!
Hát én nem tudom..szombaton volt pár vércseppem. Azóta meg csak annyi jön, hogy egy tisztasági se telik meg vele.
sziasztok.
úgy izgulok értetek lányok. Adri, ha elmúlik a pecsételésed, szerintem azért lőjj el egy tesztet. :)
Barbi amíg nem jön meg rendesen addig van remény. Nálunk semmi különös, most van/volt peteérésem. Adri tünet esetleg?
Adri sajnálom, nálam dettó ugyanez a helyzet, mindenki terhes vagy nemrég szült. :(
Barbi lehet későn volt peteérésed, mindenesetre menj el dokihoz, bár tudom te Pco-s vagy és azért is maradhat ki. Majd írj, mi lett veled.
Nekem még van egy hét hátra, majd meglátjuk. :)
Igen valszeg azért, csak az a rossz, hogy olyan szépen rendbe hoztak. Fogytam 18 kg-t, több mint két hónapja rendszeresen edzek. Amióta edzek egyszer jött meg minden előjel nélkül, tök örültem, nem volt cicifájdalom semmi premensis tünet. Azt hittem javulok. Erre ebbe a hónapba meg nem jön meg... Szóval kivagyok, hogy lehet megint felborúlt a hormonháztartásom. Majd hétvégén tesztelek egyet, nem tudom mi lesz belőle....
Adri mért mész endodokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!