Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/979 anonim ***** válasza:
szia! persze, megjött, de elég hamar letudtam. hétfőn megyek az endo-dokihoz. veled mizu?
2012. jan. 21. 10:49
 502/979 A kérdező kommentje:
nem lehet, hogy mégis baba van a dologban, ha csak kevés ideig volt meg? majd írj mit mondott a doki. Nálam semmi különös, febr. 1-jén kell visszamennem kontrollra, vett a doki le vér és vizeletvizsgálatot akkor lesz meg az eredmény. A ciklusom most is fura, a cicim hol fáj, hol nem, hol csak oldalt húzódik, már nem tudom hova tenni, ez naponta változik. Majd jövőhéten szerdára nem várom, hátha végre nem jön meg.
2012. jan. 21. 11:50
 503/979 anonim ***** válasza:
voltam tegnap dokinál. tuti, hogy nem vagyok terhes mert rendesen volt meg. azt mondta, szerinte is a pajzsmirigyem, elküldött ciklus vérvételre, az egyik a ciklus 21, a másik a 3. napján van. a 21-es csütörtökön lesz. a 3. naposon glükózterheléses vérvétel is lesz. elküldött még kismedencei uh-ra is, azt mondta, félidőbe menjek mindenképp, hogy a tüszőérést lássák. nagyon rendes volt, elmagyarázott mindent. a páromat is elküldte kivizsgálásokra. remélem jól alakul nálad is!!!
2012. jan. 24. 05:47
 504/979 A kérdező kommentje:
nálunk sincs eredmény, jövőhéten szerdán megyek vissza a dokihoz, de ha megint minden negatív lesz, én is kérni fogom ezeket a vizsgálatokat, ami most lesz neked. Meg kérek teljes hormon vérképet is. Szerintem biztos nincs rendben velem sem minden, azért már elég régóta próbálkozunk. Remélem idén mindkettőnknek sikerül. Illetve persze Barbinak is drukkolok.
2012. jan. 27. 15:48
 505/979 anonim ***** válasza:
a teljes hormonkép kb egy hónap, amíg meglesz. voltam a 21. napos vérvételen, lesz mit néznie a dokinak, mert utána elkezdtem barnázni.szóval lehet nemsokára mehetek a 3. naposra...megvettük hozzá a 75g glükózt, tuti, hogy ennyi cukrot én nem birok megenni :) mondjuk ez első sokk az volt, mikor ráírták az endokrinológián a papíromra, hogy infertilitás, azaz meddőség...a doki látta is rajtam, egyből mondta, hogy ne idegeskedjek, valamit rá kell írnia :D párom hétfőn hívja fel az andrológiát, és megy is vizsgálatra. az urológushoz márciusra kapott időpontot, rá pár napra kell visszamennem az endodokihoz. mindenképpen menj el ilyen dokihoz, nálunk beutalót kellett hozzá kérni. elmagyarázta, hogy akkor lesz és marad meg a terhesség, ha minden hormon a megfelelő szinten van bennem, és ha egy hormon is elkolbászol a rendes értéktől, nem sikerül. szóval lehet, nálad is ez a baj.
2012. jan. 28. 06:13
 506/979 A kérdező kommentje:

szia!

egyre inkább az az érzésem, hogy endometriózisom van. Most előszedtem a régi műtéti leleteimet, amin rajta volt, hogy endometriózis lehetséges. Ezután utánanéztem, és azt írták, hogy műtét után 36 hónapig 75% esély van a terhességre, mert ez kiújul. Na nekem a 36 hónap 2011. okt. 15-én járt le. Terhesség azóta sem sehol, úgyhogy egyre inkább el vagyok keseredve. Szerdán megyek az eredményemért és kérni fogok én is beutalót, mert már nincs más csak a műtét. De előtte ezeket meg akarom nézetni, bár lehet megint összenövéseim vannak és ezért nem sikerül. Szerdán többet tudok és írok este. Kitartást nektek!

2012. jan. 28. 21:11
 507/979 A kérdező kommentje:
jah a cukorra meg csak annyit, hogy terhesen is ennyit kell megenni terheléses vérvételnél. Én majdnem kidobtam a taccsot, főleg hogy éhgyomorra kellett menni és még 2 óráig utána nem lehetett enni.
2012. jan. 28. 21:12
 508/979 anonim ***** válasza:
nah megvolt a terheléses cukor...a vérvétel után 2 órával lettem rosszul :D de levették a vért, éljen! :D Párom hétfőn megy andrológiára, majd meglátjuk, neki mit mondanak. Mindenképp kérj beutalót! Kitartás!!
2012. febr. 1. 06:44
 509/979 A kérdező kommentje:

szia!

Voltam ma az eredményekért. Egy nem lett meg, azért két hét múlva megyek. A laboreredményem kiváló azt mondták a többi eredményem negatív (szinte gondoltam). Sajnos semmi újat nem tudtak mondani, még kaptam 2 hónap haladékot, ha ugyanúgy fennállnak a tüneteim, akkor küldenek a klinikára egy teljes kivizsgálásra, és egy esetlegesen újabb műtétre. :(

2012. febr. 1. 19:00
 510/979 anonim ***** válasza:
remélem semmi komoly bajod nincs!! én még várok, márc 2-án megyek vissza az endo-dokihoz, jövő hét után meg nőgyogyihoz, csak félek a rákszűréstől..
2012. febr. 3. 09:41
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!