Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
lányok mi újság veletek?
úgy eltűntetek
szia!
ha minden igaz, találtam munkát :) meg kicsit meg is nyugodtam. bár elég nehéz, mert egy terhes lány helyére fogok kerülni, aki most van a 8. hónapban, és még bejár, szóval látom naponta... de valahogy úgy érzem, hogy sikerülni fog a baba nemsokára. Veled mizu? adri
ez jó hír Adri, remélem majd megosztod velünk ha már te is babás leszel. Nálam semmi különös. Hétfőre nem várom, de semmi tünetem, úgyhogy gondolom megint megjön. :(
Azért nem adom fel! :)
lányok rossz hírem van!
szerdán voltunk kivizsgálni a férjem és sajnos rosszak lettek az eredményei, így nagyon minimális az esélye, hogy természetes úton teherbe essek. :(
szia Barbi, az orvos sajnos nem sokat jósolt, 15% gyorsan mozog 15% lassan, 20% egy helyben mozog, 50% pedig nem mozog, ez van a papíron és még annyi, hogy normál alak: 40%
Spermiumszám/ml: 25 millió
Spermiumszám/ejaculatum: 50 millió
Diagnózis: Asthenozoospermia
szerinted van esélyünk? vagy már csak az inszem vagy a lombik segíthet?
szia Adri!
de írtak fel Fer14-et, csak épp azt nem mondták, hogy egy dobozzal 14000 forint és egy nem elég egy hónapig, mert 60 szemes és 3x1-et kellene szedni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!