Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/979 anonim ***** válasza:
köv hónap új esély :))
2011. júl. 10. 11:08
 432/979 A kérdező kommentje:
remélem, az a vicc, hogy megmértem a hőm, igaz napközben azt mondják nem mérvadó, szóval elég magas 37,1 volt öt perc után. Ezért kíváncsiságból reggel a szokott időben meg fogom mérni. (nekem mindig leesik mensi előtt) illetve figyelem a vérzést is, hogy mennyi
2011. júl. 10. 11:39
 433/979 A kérdező kommentje:
mi újság Adri? Én ha elmúlik lehet tesztelek egyet, bár elég erősen megvolt, igaz nagyon minimális nyálkahártya jött. Tudom lehet hülyeség de már a múlt hónapban is azon gondolkoztam, (akkor is megjött de akkor nem volt egyáltalán nyálkahártya leválás) és most hogy meg nem is volt peteérésem, hogy lehet mégis terhes lennék? Vagy ez nagyon őrültség igaz? Csak az az érdekes, hogy állandóan érzek szúrkálásokat. Vagy neked is vannak?
2011. júl. 12. 17:21
 434/979 anonim ***** válasza:
sztem tesztelj, soknak van úgy, hogy megvan, közben meg terhesek. viszont lehet ezért nem volt peteérés, szal tesztre fel! nekem is szokott szurkálni, most pl megéreztem a peteérést is, múlt hét végén. velem semmi, elmúlt, a párommal úgy vagyunk vele h együtt vagyunk amikor jólesik és lesz ami lesz.
2011. júl. 13. 12:46
 435/979 A kérdező kommentje:

Szia Adri!

végül nem teszteltem, ma reggel akartam, de mértem hőt és hát alaphőt mutatott, így ezért nem csináltam. Nagyon érdekes volt ez a múlt ciklus. A hőm is fentebb volt mint alaphő (2 tizeddel) egész mensi alatt, ami még sosem volt így. Úgyhogy szerintem nincs baba. Mindegy majd jön amikor akar.

2011. júl. 15. 10:44
 436/979 anonim ***** válasza:
:(( sajnálom.
2011. júl. 15. 13:59
 437/979 A kérdező kommentje:
Barbi? Hova tűntél? Mi van veled?
2011. júl. 18. 09:27
 438/979 anonim ***** válasza:
nem Barbi vok, de kérdezlek, hogy hogy érzed magad? nekem "falási" rohamaim vannak, majd meghalok éhségemben egész nap. nyáron ez meglehetősen fura, mert ilyenkor pláne nem eszem semmit.
2011. júl. 18. 09:51
 439/979 A kérdező kommentje:

szia Adri! (gondolom te írtál utoljára):)

Én állandóan aludnék, és mindennapos hasszúrkáim vannak főleg jobb oldalt. Az evés változó, én a múlthónapban voltam inkább úgy, hogy állandóan ettem volna. Most viszont felkelek fél 10-kor de már délbe ásítozom és álmos is vagyok, kettőkor meg már ülve el tudnék aludni. Neked mikor lesz peteérésed most?

2011. júl. 18. 21:53
 440/979 anonim ***** válasza:
jaja én voltam :D passzolom, nekem már köv héten meg kéne jönnie. de nem figyeltük ebben a hónapban, nem is néztem a folyásom sem meg semmit. este már majdnem sírtam, annyira fájt a jobb mellem, egyszerűen nem tudtam ráfeküdni. én is napokat tudnék aludni, múltkor ha anyum nem hívott volna fel véletlenül du, még a kozmetikust is lekéstem volna, mert 4kor úgy elaludtam mint a huzat. majd kiderül, ha megjön :D
2011. júl. 19. 05:48
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!