Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Sziasztok!
Teljesen más téma. Adri: milyen zenekarotok zenészetek volt? Volt vőfélyed vagy ceremóniamestered?
Barbi
Adri teljesen igazad van, de hogy nekem milyen sz*r ez a hónapom?! Havim megjövetelekor elkezdett fájni a fogam (nőtt a bölcsességfogam) de nem nőtt ki csak elindult, erre tegnap óta meg fáj egy másik fogam az ellenkező oldalon, ami le van törve, de nagyon félek fogorvoshoz menni, hogy hogyan tudja azt kiszedni. Úgyhogy gyógyszert gyógyszer hátán eszem. Már a hócipőm is kivan az állandó fájdalmaktól.
Mindenesetre írj, hogy mi lett veled ebben a hónapban.
Sziasztok!
Egerben volt az esküvő, és egyszemélyes zenészünk volt, a felesége volt a videós, a lánya a fotós, szóval "csomagban" kaptuk őket :D Egy többfős zenekar 150-nél kezdődik. A zenész eljárkál mindenfelé az országba, ha szeretnéd, adok elérhetőséget.
Andi, hát elég érdekes ez a hónap tényleg. Már nem is nagyon barnázok,csak egy kicsi van. Lehet, hogy neked a fogad zavar be, mert úgy tudom, hogy az hatással van a fogamzásra is. De reménykedjünk!!!
Hjujj az komoly :( Páromnak is egyszer a szájsebészeten ki akartak egyet vésni, és nagyon fájt neki, azóta nem hajlandó a fogorvos utcájába se menni, nemhogy fogorvoshoz... Én se mernék elmenni az tuti. De hátha megáll a növésben a fogad egy pár hónapra, és akkor jön össze a babó :) Nekem meg még egy sem bújt ki, nem tudom, mire vár :D Viszont jó lenne lehet megnézetned, a gyulladás nem tesz jót se neked, se a babának.
Nem tudom, hogy mi lehet, nem nagyon jön már a barna. De fájdalmaim sincsenek, csak kicsit érzem a mellem mikor úgy mozdulok, és ugyanolyan nagyok maradtak. Nemhinném, hogy baba, bár nálam mostanában semmitse lehet tudni.
gondolom, hogy félsz, nem kellemes :S meg át is érzem, párom is ilyen. szorítok, hogy ne fájjon!!
én meg nemtudom, még mindig barnázok, néha jön egy kis piros, de elhanyagolható mennyiség. hétvégén ellövök egy tesztet, hogy mi az isten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!