Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
352/979 A kérdező kommentje:
Sajnálom, már pedig mi Adrival azt hittük legalább neked sikerült. Hátha most ez a hónap mindenkinél sikeres lesz. :)
2011. jún. 20. 09:35
353/979 anonim válasza:
nem jött még meg, pecsételgetek...szóval meg fog jönni :(((
354/979 A kérdező kommentje:
akkor az még korántsem biztos, hogy megjön, hátha csak később volt peteérésed és ez most beágyazódás
majd írj, mi lett veled
2011. jún. 20. 12:14
355/979 anonim válasza:
jó de a szombat reggeli teszt is negatív, erős mensiszerű görcseim vannak....:(((
356/979 A kérdező kommentje:
mi újság Barbi?
2011. jún. 21. 11:30
357/979 anonim válasza:
Andi, milyen a teától? Nekem már a hasam sem megy,szóval elvileg kipucolt. A sors fintora, hogy ebben a hónapban tuti nem hozzuk össze, lakást újítunk fel, szóval kisebb gondunk is nagyobb a szexnél.. csak mensi alatt tudtunk együtt lenni, szóval kicsit el is húzódott. Viszont reggelente hányingerem van kegyetlenül, nem tudom mitől :S Barbi, megjött azóta rendesen?
358/979 A kérdező kommentje:
szia!
nekem kb. két napig ment a hasam, reggel meg kb. 2 percig ülök a wc-n annyit pisilek. :) Ízre kezdek megundorodni tőle, de azért még gyűröm lefele. Nálunk ugyanaz a helyzet mint nálatok. Hétvégén lesz peteérésem, ha mindenigaz és tegnap tudtunk együtt lenni, s ebben a hónapban legközelebb csak már hétfőn tudunk, az meg már késő, úgyhogy ez nekünk se jön össze most. Ráadásul jön a bölcsesség fogam, napi szinten egy marék gyógyszert szedek be, hogy meglegyek. (ennek is pont most kell jönnie :( )
2011. jún. 22. 07:17
359/979 anonim válasza:
megjött rendesen viszont eléggé másmilyen a vérzésem, nagyon sok alvadt vér jön ki belőlem és görcsölni is naaagyon fájdalmasan görcsöltem. Szerencsére már nem, de valami borzalom volt az elmúlt két nap. Jól elcsúsztam tőletek, mivel majdnem egyszerre volt PÉ-nk, neked meg most hétvégén lesz, nekem addigra múlik el :D Barbi
360/979 anonim válasza:
csajok, nálam viszont valami nagyon furcsa. egész nap érzek húzó érzést a petefészkemben és a méhemben, meg hányingerem van folyamatosan, meg teltebb lett a mellem sokkal :S arra gondoltam, hogy peteérés, de nem jön az a folyásom, ami olyankor szokott. meg folyamatosan eper illatot érzek :D elvileg holnapután lenne peteérésem kb, szóval már folyásomnak kellene lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!