Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
341/979 A kérdező kommentje:
szia Adri!
még csak tegnaptól kezdtem el inni, úgyhogy még nem igazán van hatása, majd szerintem már jövőhéten jobban be tudok neked számolni. :)
2011. jún. 16. 13:37
343/979 A kérdező kommentje:
türelmetlenül várjuk a híreket. Mi újság Barbi?
2011. jún. 17. 10:48
345/979 anonim válasza:
nekem viszont eléggé jó a tea, naponta iszok egy-egy adagot, és határozottan takarít kifelé :)
346/979 A kérdező kommentje:
nem tudom, de azért megírhatná.
Én 3 napja iszom a teát, de most délutántól amióta a lúgosítót iszom, nagyon fáj a gyomorszájamnál. Már ettem is pedig de egyre jobban fáj. Remélem reggelre elmúlik.
2011. jún. 17. 21:22
347/979 anonim válasza:
várjuk a teszteredményt türelmetlenül, de tuti pozitív
348/979 A kérdező kommentje:
ez már biztos pozitív, ha már nem írt Barbi
2011. jún. 19. 13:58
349/979 anonim válasza:
sztem is, úgyhogy ketten maradtunk
350/979 anonim válasza:
jaj csajok, sajnos nem. Bocsi hogy nem voltam, barátnőm leánybúcsúján voltam :D :D Szóval nem szabadultok meg tőlem még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!