Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
301/979 anonim válasza:
nagyon drukkolok nektek lányok. Mikor teszteltek? Barbi
302/979 anonim válasza:
a héten már nem hiszem, pedig vettem :D köszi a drukkot :) adri
303/979 A kérdező kommentje:
Adri és hogy fogod kibírni jövőhétig? Barbi neked sikerült? Nekem nem jött össze ez a hónap sem, majd remélem legközelebb. :) Azért írjatok, hogy mi újság.
2011. máj. 12. 17:38
304/979 anonim válasza:
Valahogy kibirom, most leköt, hogy köv héten esküvő. Párom is azt mondta, hogy őt se érdekli, majd ráérünk vele foglalkozni 22-én, ha addig sem jön meg :D
305/979 anonim válasza:
Amúgy a hőm is 37 fokos most este. Bár lehet a szolizás miatt :D
306/979 A kérdező kommentje:
a hőd az nagyon biztató. Én biztos tesztelnék szombat reggel. Gratulálok nektek! Mindjárt itt a nagy nap. A legszebb az egészben, ha most mégsem lennél terhes, akkor kb. peteérés környékén mentek nászútra, ez tök jó!(mert gondolom utána mentek nászútra)
2011. máj. 12. 20:24
307/979 anonim válasza:
Júj de izgi :))) Sajnálom hogy megjött. Nekem nem jött meg. Kb. mára nem vártam. A melleim nagyon kemények, és nagyok, kb. két napja mindjárt megjön érzés, de ez enyhül, ritkább mint két napja. A hőm reggel szép magas volt. Nem tudom mikor teszteljek :S Félek csalódni. Barbi
308/979 A kérdező kommentje:
nem jött még meg, holnapra kell, de meg fog, mert a hőm is alacsony, meg érzem, hogy nem sikerült. 11.dpo-n 10-es érzékenységű teszt negatív lett.
Drukkolok mindkettőtöknek, ha már nekem nem sikerül legalább nektek sikerülne! :)
2011. máj. 13. 08:32
309/979 A kérdező kommentje:
sziasztok lányok!nekem megjött, de most nem is reménykedtem már, a hőm mindent elárult :(
ti nálatok mi újság?
2011. máj. 14. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!