Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/979 A kérdező kommentje:
semmi tünetem nincs, kicsit fáj a mellem, meg tegnap 1-1,5 óránként jártam pisilni, de mára már csökkent, csak kb. 2 óránként járok. Úgyhogy már nem tudom, néha fáj a hasam de semmi egyéb. Holnap-holnaputánra nem várom, remélem nem is jön.
2011. ápr. 12. 13:26
 272/979 anonim ***** válasza:

szorítok :))

én tegnap rosszul lettem a tescoban a wc illatosítók szagától és éreztem a hal szagát is, párom állította, hogy nincs halszag..majd kiderül nálam is. adri

2011. ápr. 13. 05:46
 273/979 anonim ***** válasza:
világospirosan vérzem kicsit, a 21. napon. ez a hónap is oda. adri
2011. ápr. 13. 18:31
 274/979 A kérdező kommentje:
Adri nem biztos, lehet beágyazódásos vérzés is, ha csak 1-2 napig fog tartani :)
2011. ápr. 13. 18:38
 275/979 anonim ***** válasza:
áhh..pedig időben kbre ott lenne. vettem hipp natalt, hátha segít, ismerősöm ajánlotta. tök fincsi :)
2011. ápr. 13. 18:48
 276/979 anonim ***** válasza:
+ nagyon görcsöl a méhem oldala, nem tudom mi van, zsibbad is a lábam :S
2011. ápr. 13. 18:51
 277/979 A kérdező kommentje:
Adri nyugi, amíg nem jön meg addig van remény, neked meg amúgy is van még egy heted hátra. Gondolj bele én milyen ideg vagyok, hogy holnapra nem várom és reggel eldől, ha esik a hőm akkor meg fog jönni, tiszta para vagyok, állandóan a wc-re rohangálok, hogy most jött meg, persze reggel teszteltem egy Facelle-vel és full negatív lett. Remélem csak ez a márka gagyi. Bár másoknak már nemvárt előtt 2 nappal pozitívat mutatott. Remélem baba van a dologban s csak a teszt volt még korai (illetve gyenge, mert 25-ös)
2011. ápr. 13. 19:59
 278/979 anonim ***** válasza:

nanana, megjött? vagy pozi? írd meg légyszi, nagyon kiváncsi vagyok!!

nekem meg nemtom, átváltott sárgára ez az izé. majd eldől mi lehet. adri

2011. ápr. 14. 10:47
 279/979 A kérdező kommentje:

szia Adri!

esett a hőm két tizedet, de még alaphő felett van, nem jött meg és nem is ajánlom neki :)

most izgulok a holnap reggelért. Ma már nem jön meg szerintem a hőm miatt, mert ennyinél még nem szokott, ugyanúgy állandóan pisilnem kell. Olyan mintha fel lennék fázva, de közbe tudom, hogy nem vagyok, nem is fáj meg rendesen pisilek is, de max. másfél óráig bírom, nem bírom tovább visszatartani, ez a furcsa, meg az hogy teljesen szép tiszta az arcom, máskor ilyenkor már tele vagyok ragyákkal. Ha nem jön meg holnap és nem esik a hőm tovább (remélem emelkedik) akkor reggel tesztelek megint.

Barbi megint nagyon eltűnt, pedig ő is most körülre nem várja. Te mikorra nem várod Adri?

2011. ápr. 14. 11:05
 280/979 anonim ***** válasza:

szorítok nagyon, majd írd meg mi lett :)

köv hét közepére nem vártam, de úgy néz ki, megjött.én már lemondtam a babáról.

2011. ápr. 14. 20:33
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!