Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
szorítok :))
én tegnap rosszul lettem a tescoban a wc illatosítók szagától és éreztem a hal szagát is, párom állította, hogy nincs halszag..majd kiderül nálam is. adri
nanana, megjött? vagy pozi? írd meg légyszi, nagyon kiváncsi vagyok!!
nekem meg nemtom, átváltott sárgára ez az izé. majd eldől mi lehet. adri
szia Adri!
esett a hőm két tizedet, de még alaphő felett van, nem jött meg és nem is ajánlom neki :)
most izgulok a holnap reggelért. Ma már nem jön meg szerintem a hőm miatt, mert ennyinél még nem szokott, ugyanúgy állandóan pisilnem kell. Olyan mintha fel lennék fázva, de közbe tudom, hogy nem vagyok, nem is fáj meg rendesen pisilek is, de max. másfél óráig bírom, nem bírom tovább visszatartani, ez a furcsa, meg az hogy teljesen szép tiszta az arcom, máskor ilyenkor már tele vagyok ragyákkal. Ha nem jön meg holnap és nem esik a hőm tovább (remélem emelkedik) akkor reggel tesztelek megint.
Barbi megint nagyon eltűnt, pedig ő is most körülre nem várja. Te mikorra nem várod Adri?
szorítok nagyon, majd írd meg mi lett :)
köv hét közepére nem vártam, de úgy néz ki, megjött.én már lemondtam a babáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!