Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
321/979 A kérdező kommentje:
lányok mi újság veletek? nekem ma leesett a hőm 3 tizedet (alaphőig), görcsöl a hasam nagyon, úgyhogy sajnos nekem most sem sikerült max. holnap megjön (pedig vasárnap kellene)
2011. jún. 10. 08:56
322/979 anonim válasza:
passz, szerintem megjön. elkezdek lúgosítani,egy barátnőm ajánlotta. aztán úgyis meg fog jönni köv hónapban is. adri
323/979 anonim válasza:
meg is jött, pontosan 28 napra.
324/979 A kérdező kommentje:
Adri, sajnálom!
Tegnap nekem is volt egy kis vérfoltom, azt hittem megjött, de reggel teljesen üres volt a tampon, alig bírtam kiszedni, (vasárnap kellene) úgyhogy még szerintem csak jelezte, hogy jövök. Leesett a hőm, úgyhogy nagyon nem bizakodok. Remélem ha most nem jött össze, jövőhónapban már pozit tesztelünk. :) jelentkezem amint tudok valamit, most is nagyon görcsöl a hasam, úgyhogy tuti megjön
tegnap majd elpatkoltam annyira fájt
2011. jún. 11. 08:03
325/979 anonim válasza:
:(( még mindig görcsölsz? én hozzáfogtam inni a lúgosító teát. a párommal (mostmár férjemmel :D) megbeszéltük, hogy ha szeptemberig sem jön össze, bejelentkezünk az orvoshoz.
326/979 A kérdező kommentje:
tegnap megjött, de még ma is nagyon szarul vagyok. Akkor voltam ilyen rosszul mensikor amikor még tinédzser voltam. Ahogy nézem most nem is csak 3 nap lesz (bár ezt annyira nem bánom) Írjál már erről a lúgosító teáról, mire jó, miért isszátok? Eredménye is van?
2011. jún. 12. 09:17
327/979 anonim válasza:
Egy barátnőm elég nehezen esett teherbe, kiderült, hogy savas. Elkezdte inni a lúgosító teát meg csalánteát, a csalánteát reggel és este 1-1 bögrével, a lúgosítóteát pedig másfél litert egy nap. Második hónapban teherbe esett. Ugyanezt csinálta még két ismerőse, mind a ketten tök hamar babásak lettek. Lehet benne valami, mert ha lent savas vagy, az megöli a kiskatonákat mielőtt még célhoz érnének. Meg ahogy olvastam, fenntartja a belső ph egyensúlyt. Én nem a Joshi Bharat-osat vettem meg, hanem egy sima lúgosító teát, a dm-ben, 600 Ft. Azt iszogatom egész nap, meg a csalánteát. Ártani nem árthat. Pl már annyiban jó, hogy nem is érzem, hogy megvan, nem tudom, ennek van-e köze hozzá. Viszont sokat pisilek tőle :D Állítólag lehet tőle fogyni is mert méregtelenít. Iszom aztán meglátjuk :D Annyi "hátránya" viszont van, hogy nagyon nagy az esélye így a kislánynak, mert lúgos környezetben ők haladnak jobban.
328/979 anonim válasza:
[link] ez elég jó link róla
329/979 anonim válasza:
[link] ez ugyanaz a csajszi, csak leírja az egészet
330/979 A kérdező kommentje:
mi kislányt szeretnénk a fiam mellé :)
És a csalánteát is boltból veszed, vagy leszeded a csalánt?
2011. jún. 12. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!