Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
361/979 A kérdező kommentje:
Adri a folyással kapcsolatban, nekem sincs, illetve a petefészkeim sem fájnak, pedig peteérés előtt 5 nappal már fáj. Lehet a tea miatt van? Vagy pont olyan pechesek vagyunk, hogy most nem lesz peteérésünk? (tudod a nőknél előfordul évente egyszer)
2011. jún. 22. 14:08
362/979 anonim válasza:
nem tudom, nem olvastam ilyen hatást. nem leszünk pechesek!!!! lesz peteérés és kész :D én még arra is gyanakodom amúgy, hogy a piros napokban hátha valami besikerült..mert elég gyakran voltunk alatta is együtt, 3x biztosan, pedig nem szoktunk. de majd kiderül mi lesz velünk
363/979 anonim válasza:
mondjuk az is lehet, hogy kitisztította a méhet meg a petefészket is, nekem a mensi végén elég sötét színű jött (bocsi), ilyen akkor volt, mikor szedettek velem ergamot, hogy kipucolja a méhemet. de csak találgatok :)
364/979 A kérdező kommentje:
Adri az biztos, majd kb. 2-2,5 hét múlva kiderül. :)
2011. jún. 22. 16:37
365/979 anonim válasza:
csajok, nektek volt már olyan, hogy emeléskor a méhetek fájdult meg? tegnap nem olyan nehéz súlyt emeltem, kb 3 kilót, és belenyilalt a méhembe, gyorsan le is tettem, és kiabáltam a páromnak, hogy valami baj van. tiszta olyan érzés volt, mintha ki akarna szakadni. meg nagyon bő folyásom van, de nem a peteérős, hanem ilyen vizes. hát nem tudom.
366/979 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászólást te írtad Barbi? ha igen, akkor lehet érdemes lenne tesztelned. Gondoltam még cisztára, de akkor vérzésnek is kellett volna lennie. Hát nem tudom, de ha kiderül írj majd
2011. jún. 24. 20:09
368/979 anonim válasza:
megint adri: ma délelőtt jött egy pár csepp vér, fehérrel, azóta meg sárgás folyásom van. szóval már tényleg nemtom :D
369/979 A kérdező kommentje:
Adri a vérzés peteérésre is utalhat. Úgy hallottam, aki ilyenkor együtt volt, nagy részénél beágyazódáskor is volt vérzés és baba lett belőle. Nagyon kíváncsi vagyok nálad mi lesz. Nekem ma kellett volna peteérésemnek lenni, de még tuti nem volt, még folyásom sem igazán van. Lehet megszívom ezt a hónapot. :( (és nem lesz peteérésem) Majd kiderül úgy is két hét múlva.
2011. jún. 25. 20:22
370/979 anonim válasza:
lehet, csak eltolódott neked. reméljük!!! viszont az egész du-t átaludtam, ez elég szokatlan, megéreztem a csoki mellékízét meg a szemét szagát, bár ezek lehet koraiak még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!