Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/979 A kérdező kommentje:

a férfinak is inni kell, vagy elég nekem is? (a férjem nem hiszem, hogy meginná)

Írd már le pontosan mit hol vettél és hogy iszod, sajnos a cikkből nem derül ki még az sem, hogy mi az a zöld ital és mennyibe kerül

2011. jún. 12. 18:45
 332/979 anonim ***** válasza:
a pasiknak nem muszáj, bennünk dől el minden. párom kérdezte, hogy ő igya-e, de mondtam, hogy egyenlőre ne :) én reggel iszom egy bögre csalánteát, meg egész napra megfőzök egy jó másfél liter lúgosító teát, mellé meg vizet iszom még, ha szomjas vagyok. a csalánteát a rossmannban vettem, én a barna zacskós tealevelet választottam, de ugyanolyan jó a filteres is. a lúgosító teát a dm-ben vettem, 599 Ft volt, kerestem a márkáját de nincs a dobozon, fehér doboz zöld szegéllyel és egy csésze van rajta zöld füvön, aromazáró tasakos. nem ízesítem egyiket sem semmivel, meg lehet inni anélkül is, nincs fűíze :D elég sokat kell tőlük pisilni, dehát mossa ki belőlünk a méreganyagokat meg a sok nem oda valót, szóval ez ezzel jár. este beszélgettük a párommal, hogy lehet benne valami, mert eléggé kólás vagyok, úgyhogy azt mondta, hogy ha meglát nálam kólát, balhét csap. engem a csaj története győzött meg igazán, meg barátnőmé, nekik sem jött össze a baba, ráadásul a pajzsmirigyével is bajok voltak. elkezdte inni, jött a baba. meg még három ismerősének is ettől. úgy vagyok vele, ha más nem, kipucol :)
2011. jún. 13. 06:43
 333/979 A kérdező kommentje:

értem, de a csaj azt a drága löttyöt itta, a barátnőd azt itta, amit most te? a dm-esnek az a neve, hogy lúgosító tea?

bocs ha hülyeséget kérdezek

2011. jún. 13. 08:50
 334/979 anonim ***** válasza:
ő nem a zöldet itta, hanem a lúgosító teát. sima lúgosító tea a neve :) nyugodtan kérdezz, ha tudok válaszolok :)
2011. jún. 13. 18:24
 335/979 A kérdező kommentje:
köszike, holnap megyek Debrecenbe és veszek is!hátha végre mi is bebabásodunk tőle :)
2011. jún. 13. 21:09
 336/979 anonim ***** válasza:
szurkolok neked is! én már érzem a pucoló hatását, enyhe hasmenésem van, szóval alakul a dolog bent :)
2011. jún. 14. 11:17
 337/979 anonim ***** válasza:
Lányok én olyan izgatott vagyok. furcsa dolgok történnek velem. Mára nem vártam ha a 28 napot vesszük figyelembe. Nem úgy tűnik mint aki jönni akarna. Hasszurkáim vannak, a mellem nem középidőtől hanem tegnap este óta fájnak, fáj a derekam, enyhe éles nyilalások a hüvelyembe és érzem a méhem szó szerint....Tesztelni csak pénteken fogok, nem hamarabb!!!
2011. jún. 14. 17:22
 338/979 anonim ***** válasza:
jujj ez tuti baba!!!!! nagyon szorítok!!!!! :))
2011. jún. 14. 17:59
 339/979 A kérdező kommentje:
kíváncsian várom! Megy a drukk!
2011. jún. 15. 17:53
 340/979 anonim ***** válasza:
Hogy vagy a teától? :)
2011. jún. 15. 19:38
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!