Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/979 A kérdező kommentje:

sokan azt mondják, hogy ilyenkor még nincsenek tünetek. Nem akarlak elkeseríteni, de én volt hogy úgy jártam, kb. egy héttel a nemvárt előtt, hogy annyira megkívántam az uborkasalátát, hogy rögtön ennem kellett. (szerencsére volt otthon, meg is ettem az egészet). Akkor én is azt hittem biztos sikerült, de sajnos nem, Játszik velünk a szervezet (bár ne legyen igazam)

A teának érzel még valamilyen hatását?

2011. jún. 26. 23:04
 372/979 anonim ***** válasza:
most nem iszom egy pár napig, mert felújítunk, szóval nem tudok úgy rohangálni wc-re. tegnap mondta a párom, hogy a mellem is teltebb lett, olyan lett, mint mielőtt tavaly ősszel volt a nagyon görcsös vérzésem, amikor elvetéltem a nemvárt után egy héttel. majd meglátjuk. viszont egy ismerősöméknek hosszú idő után most jött össze, már a meddőségibe jártak. a csajszi is hipp natalt ivott és már neki is voltak tünetei a nemvárt előtt. hát nem tudom, majd kiderül.
2011. jún. 27. 05:28
 373/979 A kérdező kommentje:

nem is írtad, hogy volt tavaly egy vetélésed, sajnálom.

Nekem nem kell sűrűn járnom a wc-re. Bár mondjuk én alapból általában csak 2-szer 3-szor megyek pisilni. Jó most gyakrabban, de max. 5-ször így is. Mikor volt peteérésed, hogy már tüneteid vannak? Mikorra kell megint megjönnie?

2011. jún. 27. 17:11
 374/979 anonim ***** válasza:
semmi baj, sose meséltem, nem tudhattad :) szerintem mensi alatt becsúszott egy peteérés, mert amikor kellett volna, nem volt. 8-a körül kellene megjönnie azt hiszem :D néha nagyon odaszúr, meg gyorsabban fáradok, folyton álmos vagyok. de nem tudom, majd kiderül. anyósom szerint répát kell enni és akkor sikerül a gyerek :D szerinte jó neki a karotin :D
2011. jún. 27. 21:27
 375/979 anonim ***** válasza:
neked van valami tüneted? Barbi, hogy vagy?
2011. jún. 27. 21:27
 376/979 A kérdező kommentje:

szia!

nekem meg úgy látszik nem lesz peteérésem. Ezek szerint neked sem volt? 25-én kellett volna lenni, de még mindig semmi, a hőm ma megmértem, de alaphőn van, úgyhogy még tuti nem volt. Remélem holnap vagy csütörtökön lesz, mert ha nem akkor már ebbe a hónapba biztos nem lesz. :( Nekem elvileg 12 körül kellene megjönni, bár így már biztosan csúszni fog. Majd meglátjuk mi lesz.

2011. jún. 28. 10:32
 377/979 anonim ***** válasza:
nekem elég magas a hőm, 36.6, szóval nekem volt, mert az alaphőm 36.1. mondom, szerintem nekem mensi alatt volt.
2011. jún. 28. 10:42
 378/979 A kérdező kommentje:

szia!

Barbi nagyon eltűnt. Adri megnéztem 9-én kellene megjönni, bár nem tudom ebből a hónapból mi lesz. Már lassan feladom. Lehet a tea kavart be. Nem tudod a barátnőd aki itta a teát annak időben volt peteérése, vagy esetleg neki is kitolta?

2011. jún. 28. 11:41
 379/979 anonim ***** válasza:
neki is hamarabb volt, a mensi utolsó napjaiban voltak együtt és akkor jött össze a baba. nem lehet, hogy neked is hamarabb volt? ne add fel, lehet, hogy már volt, vagy még csak most lesz!!!
2011. jún. 28. 11:51
 380/979 A kérdező kommentje:
még tuti nem volt, bár volt vagy két napja folyásom, de a hőm viszont még ma is csak alaphőn van. Ha viszont lett volna peteérésem, akkor már alaphő felett, min. 36,8-nak kellene lennie. Majd meglátjuk mi lesz, jövőhéten kiderül.
2011. jún. 28. 13:59
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!