Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
381/979 anonim válasza:
:(( nálam meg a párom akarna egy tesztet hét vége felé, mert már mindig nyavalygok neki, hogy szúr a méhem meg fájdalmaim vannak, én viszont nem merek tesztelni.
382/979 A kérdező kommentje:
nem tudom. Ha sok van akkor ellőhetsz egyet, de szerintem még korai, mikor jövőhét végére nem várod.
2011. jún. 28. 14:37
384/979 anonim válasza:
eltűntem, most sajnos nincs mit mesélnem. Elmúlt a mensi várom a pét, ennyi. Adri neked drukkolok, de ne éld bele magad. Annyi tünetet produkáltam már én is és azt hittem baba van...A szervezet csodákra képes. Nem azt mondom hogy tuti nincs baba, csak ne foglalkozz a tüneteiddel, ha nem jön meg tesztelj, addig pedig ne feszengj :)))
385/979 anonim válasza:
örülök, hogy előkerültél! :) tudom, én is produkáltam már jeleket korábbi ciklusokban is, csak ez most vhogy másmilyen. a párom este fürdéskor mondta, hogy tiszta csík a mellem, tényleg nőttek. hát nem tudom. az tuti, hogy ma is elég sz@rul vagyok.
386/979 A kérdező kommentje:
nekem minden ciklusban peteérés környékétől mensiig csíkosak a melleim. Lehet neked is ilyenek, csak most jobban felfigyeltél rá. Nekem ma csak annyi bajom van, hogy állandóan pisilnem kell és elég sokat pedig nem iszok annyit, mint amennyit wc-re járok. Lehet a méregtelenítő tea hatása most fejtődik ki? (mert szerintem még nem volt peteérésem, vagy talán ma, pedig 25-kén kellett volna elvileg) Majd meglátjuk hónap végén, addig meg kitartás mindenkinek.
Barbi ahogy haladok még a végén utolérsz a peteéréseddel, mert nekem nem nagyon akar lenni ebben a hónapban. :(
2011. jún. 29. 16:04
387/979 anonim válasza:
á-á, figyelek a csíkjaimra, volt már mikor beképzeltem, hogy csíkosabb, és ő állított le..szóval tényleg zebrább.
388/979 anonim válasza:
adri vagyok. egy lépéssel közelebb a megoldáshoz. úgy néz ki, annyira rágölcsöltem a gyerekre meg a tesztelésekre, hogy már mentálisan "hozom meg" a mensimet. teszteltem a 21. napon reggel. persze negatív lett. estére meg is jött. a 21!!!!! napon. és ez már nem először fordult elő, hogy negatív tesztre pár órával megjött. a párommal elbeszélgettünk erről, szerinte már annyira görcsben vagyok/vagyunk, hogy még ha össze is jönne, és hamar tesztelnék, persze negatív lenne, ez olyan hatással lenne rám, hogy véreznék és elmenne. megbeszéltük, hogy lazítunk és leszarjuk az egészet. nehéz lesz, de próbálkozom. nem iszok semmi löttyöt, nem figyelek peteérést, nyákot, semmit. remélem sikerül.
389/979 A kérdező kommentje:
biztos, hogy mensi Adri? ha igen, nem lenne érdemes orvoshoz menned? a 21. napon még nagyon korán teszteltél. Leghamarabb a 24-en ajánlják, de még akkor is sok mindenkinek negatív. Nálam semmi új, hazajöttünk a "nyaralásból" (Siófokon voltunk péntek-szombat-vasárnap) Képzeld odaúton elszállt felettünk is egy gólya, tök jó volt, bár nem hiszem, hogy köze van a gyerekdologhoz. Peteéréssel még mindig nem tudom hogy állok. Ez a 22. napom, úgyhogy szerintem már nem lesz. Együtt voltunk a párommal, amikor jólesett. :) Ráadásul 38 fokos vízbe áztattam magam. Majd kiderül mi lesz végül. Neked is sok kitartást kívánok. Én már teljesen el vagyok keseredve.
2011. júl. 3. 20:53
390/979 anonim válasza:
hát nem tudom, az-e, átment erős barnázásba. el fogok menni dokihoz mindenképpen. akkor jól kipihizted magad :)) lehet, hogy majd pont ez kell. a gólya felettünk is elhúzott, de nem dolgozott szerintem aznap :D kitartást kívánok neked is, akkor is terhesek leszünk ha fene fenét eszik is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!