Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
401/979 anonim válasza:
még azon agyalok, hogy nem-e felfázhattam és attól barnázok. de nem kell sokat pisilni. a hőm meg fent van, 36.6
402/979 A kérdező kommentje:
Adri nemsokára kiderül :)
2011. júl. 5. 20:49
403/979 A kérdező kommentje:
mi a helyzet Adri?
2011. júl. 6. 12:26
404/979 anonim válasza:
azt hittem, hogy elindul délelőtt a vérzés, de ugyanolyan. néha görcsölgetek meg húzódik a derekam. veled mizu?
405/979 A kérdező kommentje:
semmi. Nekem elvileg 9-én kellene megjönnie, de majd kiderül. Mostmár 3 napja fájnak egy kicsit a melleim, úgyhogy lehet mégis volt peteérésem, csak később. Így 15-ig mindenképp várok, ha addig nem jön meg akkor aznap tesztelek. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul ez a hónapom. Fogorvosnál még nem voltam, tegnap már nem vettem be gyógyszert, de mindenképp kihúzatom, csak mostmár megvárom hogy mi lesz ezzel a hónappal (remélem addig nem fog fájni)
2011. júl. 6. 14:05
406/979 anonim válasza:
akkor csak volt neked peteérésed, csak késett. lehet, hogy most lesz szerencsétek :))) sztem én tesztelek holnap, és ha pozi, azonnal irány a doki.
407/979 A kérdező kommentje:
nem tudom, remélem hogy most sikerült, de majd kiderül jövőhéten :) neked meg drukkolok, írd meg majd a teszt eredményét.
2011. júl. 6. 14:56
408/979 anonim válasza:
megírom, de sztem nega lesz. mindenesetre a hónap végén megyek dokihoz. anyósommal meg rábeszéltük a páromat, hogy csökkentse a cigit. szegény szenved miatta, de csinálja :)
409/979 A kérdező kommentje:
szerintem nem sokat jelent. A szomszédom férje az nem volt hajlandó letenni meg csökkenteni sem, a harmadik hónapba sikerült nekik (mondjuk nekik szerintem azért sikerült hamar, mert a lány egyáltalán nem akart még, inkább a fiú) érdekes de mégsem tett érte, szóval most is úgyanúgy cigizik. Amúgy a kislányuk egy tündéri gyermek, nagyon szép kislány és okos, egészséges semmi baja nem lett. :)
Te meg ne legyél már ennyire negatív. Pozitívat tesztelsz reggel és kész.
2011. júl. 6. 18:19
410/979 anonim válasza:
végülis, engem is cigis szülők hoztak össze..:D sztem meg te tesztelsz pozit :) főleg mert ez a hónapod lemondós volt, szóval kitudja :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!