Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/979 A kérdező kommentje:
egy nap késéssel ma nekem is megjött. Barbi nálad mi újság?
2011. máj. 15. 21:19
 312/979 anonim ***** válasza:
két teszt negatív, a mensi nem jött meg, csak picikét van meg. Biztos a PCO kavar be :(((
2011. máj. 16. 15:15
 313/979 A kérdező kommentje:
lányok mi újság veletek? nagyon eltűntetek. Nekem szombatra esedékes a mensi, tünet semmi, úgyhogy szerintem ez a hónap sem sikerült. Ti hogy vagytok?
2011. jún. 6. 12:32
 314/979 anonim ***** válasza:
én túl az esküvőn, fáradékonyság, érzékenység, esténként rosszul levés.. majd kiderül. adri
2011. jún. 6. 13:50
 315/979 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gratulálok az esküvőhöz, biztos nagyon szép volt. Hol volt? Hányan voltatok? Mesélj :)

Nekem is jövőhét közepe felé esedékes ha a 16-t veszem alapul, hogy megjött. Semmit nem érzek, se mellfájdalom semmi sincs most.

2011. jún. 6. 15:14
 316/979 anonim ***** válasza:
Köszi szépen :)) 50en voltunk kb, és az első randink színhelyén, egy parkban volt a szertartás, a buli pedig nem messze tőle egy étteremben. Egész jól sikerült hálistennek :) És a szertartás utáni fotózás alatt elrepült a fejünk fölött egy gólya egész alacsonyan :) A párommal egymásra nézve mondtuk, hogy nézd csak, hozzák a babánkat :D Mondjuk elég lassan repült, szóval még van időnk ezek szerint :D
2011. jún. 6. 20:00
 317/979 anonim ***** válasza:
Wow wow. Figyi mi is esküszünk jövőre. Kérdezhetnék egy két dolgot? Mennyi volt 50 főre? (mi is annyira tervezzük) Hol volt milyen étteremben? Az árba mi volt benne? És persze milyen érzés feleségnek lenni? :)
2011. jún. 7. 08:24
 318/979 anonim ***** válasza:

Gratulálok előre is :)) 50 főre mindent beleszámítva 700ezer volt. Nálunk a kaja úgy volt, hogy 6ezer/fő, és abban volt egy állófogadás, kaszinótojás, sonkatekercs, töltött hús meg saláták. A vacsora újházi tyúkhúsleves, töltött káposzta, rántott hús, cigánypecsenye (ezt le is nyúlták a konyhások, szóval vigyázzatok ti is!!), rántott sajt, rántott gomba rizzsel és petrezselymes krumplival. Éjfélkor hurka-kolbász volt. A virágok 40ezer volt, a csokrom vitte persze a sokat, meg volt még egy csokra a kisérőlánynak, a három kiskoszorúslánynak, meg a kitűzők a páromnak, a kisérőmnek, a tanuknak meg a vőfélynek, meg az autódísz. A zenész volt 50ezer, a videós 50, hétvégére lett kész a 4 dvd-s esküvőnk, a fotós 35, és cd-re írva kapjuk tőle a képeket. A sütik 70 körül voltak, a menyasszonyi torta magában volt 27. Az italokat úgy hoztuk, hogy bizományba, szóval csak a fogyást fizettük ki, az 60 körül volt. A többi meg apróság. A ruhámat netről kerestük ki, úgy írtam be a gugliba, hogy használt esküvői holmik, ott nagyon olcsón tudsz szépet találni. Vagy Ukrajnába kell kimenni, mert ott 20-25 ezerért tudsz csodákat találni :)

Feleségnek lenni meg tök fura még, szokom a férjem kifejezést, meg az új aláírásomat :D

Kérdezz bátran ám, ha tudok segítek :))

2011. jún. 7. 17:18
 319/979 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt, hogy ez egy kis étterem volt, napközben gyerekeket kajáltatnak benne, de megkérdeztük máshol is, ott is a 6ezres árat mondták. Mi ezt választottuk, mert közel volt a polgármesteri hivatalhoz.
2011. jún. 7. 17:20
 320/979 anonim ***** válasza:
amúgy csajszik, pár napja annyira fáradt vagyok, alig tudom nyitva tartani a szemem. nem tudom, a meleg miatt-e, vagy van valami :) adri
2011. jún. 8. 05:51
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!