Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
281/979 A kérdező kommentje:
azért ne add fel ennyire könnyen, neked ez még a 3. vagy a 4. hónapod volt, nekem már a hatodik. De én nem adom fel. Majd megfogan a nászúton másnem. :)
2011. ápr. 14. 20:42
282/979 anonim válasza:
reggel van, megjött, vagy pozi? :) írd meg mindenképp!!
nekem meg éjszaka nem jött semmi, csak a rendes folyásom. ha sokat szórakozik megnézetem magam tényleg. még várok pár napot, hogy mi lesz velem.
283/979 A kérdező kommentje:
a hőm esett még egy tizedet, mostmár csak egy tizeddel van alaphő felett, így nem csináltam tesztet. Tegnapra nem vártam nem is jött, viszont aggaszt a hőleesés, szerintem max. holnap reggelre megjön. :( Az az érdekes az egészben, hogy tök száraz vagyok, máskor meg ilyenkor már (mensi előtt két nappal) van folyásom. Ha holnap sem jön meg akkor tesztelek egyet a hőmtől függetlenül is.
2011. ápr. 15. 07:29
284/979 anonim válasza:
Nekem megjött :( Ez van sajna. Higyjétek el, ha pozi lenne már vagy nyolcszor leírtam volna a boldogságomat :(
286/979 A kérdező kommentje:
én is sajnálom Barbi, de ne add fel, ez sajnos olyan mint a "lutri", csak annyi a különbség, hogy ez egyszer be fog jönni, csak győzzük kivárni. Fel a fejjel. Én sem fűzök hozzá sok reményt, de amíg nem jön meg addig van remény, így én még reménykedem.
2011. ápr. 15. 08:55
287/979 A kérdező kommentje:
na én sem értem már a szervezetem. Most ebben a hónapban nem görcsöltem annyira rá, mégis megjött. Mondjuk a hőmből már gondoltam, de azért reménykedtem, hogy hátha. Óránként kell négy napja pisilni járnom mégis megjött. Eddig pedig ez sem volt, most legalább 4 napja totál száraz vagyok, máskor meg van folyásom előtte, úgyhogy úgy látszik már semmire sem lehet alapozni, ja és késik egy napja. Mindegy majd talán következő hónapban sikerül.
2011. ápr. 15. 11:03
288/979 anonim válasza:
nekem meg elmúlt úgy néz ki. fura.
289/979 anonim válasza:
azt nem is mondom, hogy hihetetlenül szarul vagyok. össze akarok esni és gyenge vagyok nagyon. vagy összeszedtem magam, vagy ez a vérzés beágyazódás volt. szerintetek? adri
290/979 A kérdező kommentje:
jövőhéten kiderül Adri. Nekem meg mégsincs még rendes mensim. Feltettem egy tampont, mert azt hittem megjött, de csak egy csíkban volt egy kis vér rajta (három óra múlva cseréltem akkor láttam) aztán a következőt feltettem, amit szintén kivettem három óra múlva, mert azt hittem ez már biztos tele lesz, de ugyanúgy jártam mint az elsővel, bár ezen némi nyálkahártya is volt (szerintem). Úgyhogy kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
2011. ápr. 15. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!