Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
sziasztok!
valahogy most abszolút nem érdekel a gyerek téma, megint elhúzódott a mensim elég durván, úgyhogy ha köv hónapban is szórakozik velem, akkor doki. de nem foglalkozunk a témával, együtt vagyunk, mikor kívánjuk egymást, amúgy meg esküvőszervezés. majd jön esküvő után a baba biztos. szorítok nektek :) adri
lányok teljesen eltűntetek.
Mi újság veletek? Barbi babás lettél múlthónapban?
szia
velem semmi, ugyanúgy nem hoztuk össze...veled mizu? adri
szia Adri!
Barbi igen csak bebabásodott, azért megírhatta volna :(.
Velem sincs semmi, jövőhétre nem várom. Te mikorra nem várod?
én voltam mindig, de mivel az enyém volt az utolsó komment, nem írtam.
Sajnálom Barbi, hogy nem jött össze a múltkor. Majd azért írjatok, hogy mi lett ennek a hónapnak az eredménye.
sziasztok!
na mizu csajszik? én annyira nem tudom, mikor kellene jönnie, hogy már rég volt ilyen. görcsölget a hasam, de még szerintem nem kellene, úgy kb-re. képzeljétek, ma délelőtt görcsöltem kicsit, elkezdtem sírni, hisztiztem mint mensi előtt, majd abbamaradt. azóta se tudjuk, mi volt ez. ti hogy álltok? adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!