Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/979 anonim ***** válasza:

sajnálom Barbi :( de lehet korán teszteltél, még várj néhány napot ha addig nem jön meg. szorítok!!

nem tudom, mikor tesztelek, most teljesen közömbös nekem, nem számolom a napokat mint múltkor, hogy hány nap múlva tesztekhetek :D bár lehet, épp ez a jó. valamikor köv héten, hétvége felé, ha még addig is késik. de nem érzek semmi különöset magamon..csak még folyásom van.

2011. febr. 5. 16:52
 222/979 A kérdező kommentje:
lányok mi újság veletek? lassan utol érlek titeket. :)
2011. febr. 7. 19:46
 223/979 anonim ***** válasza:

sziasztok..

megjött este..kisírtuk magunkat és befejeztük a naponta próbálkozást, köv hónapban kétnaponta akciózunk, ha akkor sem jön össze, befejeztük. ennyi. Adri

2011. febr. 8. 04:20
 224/979 A kérdező kommentje:

sajnálom Adri. Akkor ti nagyon rágörcsölhettek, ha egy hetet késik. Nem bántásból írom. Ne add fel, ha netán nem sikerül kövi hónapban sem, de sikerülni fog. Igen kétnaponta jobb ha együtt van az ember, mert ha minden nap nem olyan jó minőségű a sperma. Ne add fel ilyen könnyen. Hány éves vagy?

Amúgy azt olvastam valahol, hogy egy nőnek egy évben 1-3 olyan minőségű petesejtje érik meg, amiből baba is lehet.

Fel a fejjel

2011. febr. 8. 07:23
 225/979 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom Adri...:(( Nekem még mindig nem jött meg, fogok majd tesztelni, a melleim nagyon fájnak...Barbi
2011. febr. 8. 14:30
 226/979 anonim ***** válasza:

köszi csajszik :( 30 leszek idén.

amúgy fejlemény van..alig jött meg, szinte csak barnázok, ilyen nyálkahártyás dolgok nem is estek le. így megy 3 napja, szinte elég lenne egy tisztasági is. szerintetek?

Barbi teszteeelj!!!!!! ott már baba van tuti ;)

2011. febr. 9. 15:52
 227/979 A kérdező kommentje:

Adri, akkor még nincs semmi veszve, ha elmúlt tesztelj és ha pozi menj el orvoshoz, hogy véreztél, lehat ad rá majd valamit.

Barbi tesztelj, kíváncsian várjuk.

2011. febr. 9. 17:54
 228/979 anonim ***** válasza:
mensi alatt nem tesztelhetek? nagyon bezavarna? amúgy még most is alig van. Barbi? teszteredményt kérünk!!! :)
2011. febr. 10. 13:18
 229/979 anonim ***** válasza:
mensi alatt is lehet tesztelni, sőt, tesztelj is mert ha tényleg baba azonnal doki, nehogy elveszítsd. Nekem megjött tegnap ma kínlódok a fájdalmaktól. A késést betudom a stressznek, eléggé nehéz volt az elmúlt egy két hét a melóhelyemen plusz le is betegedtem :((( De nem baj, minden hónap új esély :) Barbi
2011. febr. 10. 13:31
 230/979 anonim ***** válasza:
sajnálom, hogy megjött neked :( pedig szorítottam :( de így van, új hónap új esély!! holnap tesztelek reggel :)
2011. febr. 10. 13:40
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!