Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
mi újság lányok?
hogy álltok? (megvolt már a peteérésetek?)vezettek görbét?
én már tiszta pondrós vagyok, alig bírom a napokat kivárni, annyira akarok tesztelni egy pozit! Legalábbis nagyon remélem, hogy az lesz. :)
szia!
szerintem nekem ma lehetett, folyásból itélve, naptár szerint azonban korai. nem mérem a hőmet, más időpontban kelek folyton. abból is gondolom, hogy most lehetett peteérésem, mert az összes cucc bennem maradt miután akcióztunk a párommal, állítólag ilyenkor nem folyik vissza annyi, de lehet ez hülyeség :) mikorra nem várod? Adri
szia!
jan. 21-23-ra nem várom. Elvileg 23 de két nappal hamarabb volt peteérésem, így szerintem 21 a nem várt napja. Nem is ajánlom neki, hogy jelentkezzen. :)
jelentkezem, ha tudok valamit. Majd írj, hogy mizu veled?
sziasztok!
sajna még nem tudom, tegnap teszteltem egy nagy negát :(
de nem adom fel, mert krémes folyásom is csak tegnap óta van, lehet még nem fejeződött be nálam a beágyazódás, legalábbis nagyon remélem.
pénteken fogok újra tesztelni, egy 10-essel
remélem akkor már pozi teszttel számolhatok be nektek. :)
sziasztok!
megy a drukk! én viszont tegnap hallottam egy érdekeset. csalánteát meg diófateát vagy mit kell inni, az lúgosít. barátnőmnek sok szerencsétlen hónap után az első hónapban, mikor inni kezdte, összejött. a szomszédjának meg a második hónapban :)Adri
Adri!
Akkor érdeklődd meg pontosan, hogy mit hogyan kell inni és mennyit. Remélem ideér a drukk és pénteken kétcsíkosat tesztelek. :)
sziasztok!
Andi, mi lett a teszt eredménye? remélem pozi! Barbi,hogy érzed magad?
nekem ma van peteérésem, a tojásfehérjés folyás alapján. úgyhogy a páromat rögtön elkaptam, mikor éjszakásból hazaért, hogy szivem, akciózni kell :D hátha sikerült..Adri
nem teszteltem, ma megjött. :(
de semmi baj, új hónap új lehetőség
Adri szerezd meg a receptet!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!