Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
161/979 A kérdező kommentje:
szia!
nagyon sajnálom, pedig te aztán tényleg tele voltál tünettel. A mellbimbód még mindig el van színeződve? Mennyit késett? (6 napot?)
Pedig annyira szorítottam, hogy baba legyen. Azért ne tűnj el teljesen, hisz tudod új hónap új esély. :) Fel a fejjel!
2011. jan. 4. 20:39
162/979 anonim válasza:
Sziasztok! Enyém a 100. hsz. :) Hogy vagytok? Megvolt a PÉ? Barbi
163/979 A kérdező kommentje:
szia Barbi!
Adri nagyon eltűnt, nem tudom mi van vele, nekem elvileg vasárnap lesz peteérésem.
2011. jan. 7. 10:22
164/979 anonim válasza:
sziasztok!
bocsi bocsi vagyok csak összesűrűsödtek a dolgok :( már szerintem holnapra vége is lesz a mensimnek, egész normális volt. folytatjuk a próbálkozást mihelyt vége :) nektek meg sok sikert csajok, mindent bele!!! :) Adri
165/979 A kérdező kommentje:
neked is Adri! :)
2011. jan. 8. 19:36
166/979 A kérdező kommentje:
lányok mi újság veletek?
2011. jan. 10. 19:17
167/979 anonim válasza:
sziasztok!
tegnapelőtt múlt el a mensim, teljesen, ma meg barnázok..lehet h peteérésem lenne? és ti hogy vagytok? Adri
168/979 A kérdező kommentje:
nem mértél hőt reggelente? Vagy vegyél ovu tesztet, hátha mutat valamit. De az is lehet, hogy csak még nem múlt el teljesen a menzid. Sajna nekem gyakran van olyan, hogy megjön három napra, aztán két nap múlva megint megjön. Meddig tartott neked Adri? Amúgy meg veszteni valód nincs, legyél együtt a pároddal és meglátjuk. Nekem két nappal hamarabb volt peteérésem úgy néz ki, mint ahogy az előrejelzésben volt. Remélem sikerült. 23-ra nem várom. Majd meglátjuk, addig meg reménykedem. :)
2011. jan. 11. 14:19
169/979 anonim válasza:
rendesen volt meg 5 napig. nem szoktam barnázni. együtt voltunk tegnap is :) szorítok neked!
170/979 A kérdező kommentje:
én is szorítok neked, bár neked szerintem kitolódik jövőhónap elejéig kb.
2011. jan. 11. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!