Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
131/979 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Nekem sem jött meg még mindig. Nem teszteltem. Sajnálom, hogy megjött. Én nem tudom mit tegyek. Lehet annyira rágyúrtunk a dologra, hogy jöttek a tünetek, a testünk megzavart minket. Én holnap reggel tesztelek egyet ha addig nem jön meg. Tegnap estét végig bőgtem, pedig csak tévét néztem. Ma reggel óta van mindjárt megjön érzésem. Viszont még semmi, a melleim ugyanúgy fájnak, szóval szerintem nekem sem a gólya jön. De új hónap új remény nem igaz? :) Barbi
132/979 A kérdező kommentje:
így van Barbi és remélem, hogy január végén már pozi teszttel számolhatok be nektek. :) Ti még ne adjátok fel, mert még nem jött meg. Nekem másfél napot késett, de éjszaka sajna megjött.
2010. dec. 27. 10:43
133/979 A kérdező kommentje:
sziasztok!
Barbi teszteltél? Eredmény?
Adri veled mi újság?
2010. dec. 28. 11:25
134/979 anonim válasza:
szia!
még mindig nem jött meg, de elég szarul is vagyok, este is olyanokat szúrt a méhembe mintha késsel vágtak volna bele.. Adri
135/979 A kérdező kommentje:
ne add fel a reményt, hisz neked még mindig nem jött meg. Már késik 4 napja kb. Nagyon szorítok neked. :) Nekem meg már el is múlt. :(
2010. dec. 28. 21:15
136/979 anonim válasza:
ilyen hamar elmúlt??? ez gyanús! szerintem tesztelj még, kb 1 napig volt meg nem? én vennék tesztet a helyedben ;)
nekem meg fáj a cicim vagyis húzódik. és a párom mondta este, hogy belül tök másnak érzett, mikor együtt voltunk, azt mondta kevesebb volt a hely mikor felül voltam.. hát nem tudom, még mindig késik. Adri
137/979 A kérdező kommentje:
nekem, amióta 2008-ban megműtöttek, összesen 3 napig van meg. 26-27-28. Most is megvolt a három nap. Úgyhogy sajnos nem gyanús és rendes mennyiség volt. De azért köszi, aranyos vagy. Amit a párod mondott, az kicsit furcsa nekem. Én már voltam terhes, de ilyet sosem tapasztaltunk. Mindenesetre jobb lenne, ha egy 10-es erősségű tesztet vennél, annak már ki kellene mutatnia a terhességet, mert ha még az sem, akkor ott már szerintem valami más ok van.
2010. dec. 29. 09:52
138/979 anonim válasza:
ja értem, azt hittem hogy rendkívüli az ilyen rövid ideig tartó. hát nem tudom, még mindig nem jött meg, viszont ha kicsit megerőltetem magam, húz az alhasam, melegebb vízben is, este úgy engedtem hozzá gyorsan hideget hogy legyen kellemesen langyos. hétfőn fogok tesztelni, ha akkor se semmi, akkor irány a doki. Barbi nagyon eltünt, neki tuti pozi lett :)
139/979 A kérdező kommentje:
Majd azért írj, hétfő még messze van. Igen nagyon eltűnt, írta, hogy tesztel, de az eredménnyel nem számolt be, kíváncsi lennék pedig rá. Hátha bejelentkezik még. Szerintem is pozit tesztelt, meg szerintem te is azt fogsz, csak lehet gyenge tesztet vettél. Nem ismerem ezt a Facelle-t. Már nagyon kíváncsi vagyok az eredményre. Én meg gyúrok a januárra. :) Remélem összejön.
2010. dec. 30. 14:24
140/979 anonim válasza:
Áá a facelle-t a Rossmannban vettük 299 Ft-ért, úgyhogy szerintem olyan is..viszont a párom megint mondta, hogy még szűkebbnek érzett a méhem körül az este, szóval szerintem nőtt a méhem, vagy nem tudom. Gyúrj is rá januárra, a hónap végén tessék pozi tesztről beszámolni!!! ,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!