Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Adri ne parázz. Te tele vagy tünettel, nekem meg semmi tünetem. Állandóan a wc-re rohangálok, mert olyan mintha folyna valami belőlem, de semmi. :) Amíg nem jön meg addig én is reménykedem, a nega tesztek ellenére. :)
A Jézuska lehet csak egy kicsit a bolondját járatja velünk. Bár nekem lennének olyan tüneteim mint neked, egy cseppet sem aggódnék. :)
Hétfőn kiderül. legközelebb akkor tesztelek, ha nem jön meg addig, de nem ajánlom neki. :)
szia!
hát..elég rosszul érzem magam, nagyon fáradt vagyok. megint mértem a hőmet, megint feljebb ment egy tizeddel. a bimbóudvarom megint nőtt és nagyon telt lett megint az egész :S ja és rohangálok folyton mert azt hiszem, megjött.
veled mizu? :) amúgy boldog karácsonyt nektek!! :) Adri
szia!
még nem jött meg, szerencsére, remélem nem is fog. (tudod mára nem vártam) Én is állandóan a wc-re járok, mert azt hiszem, hogy megjön, meg sűrűn járok pisilni is, de nem élem bele magam. Szinte semmi tünetem nincs, annyi, hogy fáj a hasam, (olyan megjön érzés szerű) meg a melleim, de csak oldalt, meg ma volt egy enyhe hányingerem délután. Illetve még annyit vettem tegnap este észre, ha hanyatt fekszem kinyújtott lábbal, akkor furcsán feszül a hasam (kellemetlen érzés)
Remélem holnap sem jön meg, illetve még az elkövetkezendő 2 évben. :) Ha nem jön, hétfőn megint tesztelek, bár gondoltam, hogy holnap reggel. Remélem kibírom hétfőig. :)
szia!
mégiscsak gyülnek itt a tünetek, de a fő az, hogy nem jött meg! ne is jöjjön :)
nekem sincs semmi premensis tünetem, viszont ma mértünk vérnyomást meg pulzusszámot csak úgy. elég magas volt a pulzusszámom, azt olvastam valahol, az is egy jel. reméljünk! :) úgy beszéltük meg a párommal, hogy ha jövő csütörtökig nem jön meg, akkor elkisér a dokihoz, hogy mégis, mi van, mert ő meg van győződve a trónörökösről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!