Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/979 anonim ***** válasza:
Ja és én Pesti vagyok. Barbi
2010. dec. 24. 09:19
 112/979 anonim ***** válasza:
És mégegy, rengeteget pisilek. Egy órája keltem, és most kell mennem harmadszor :S
2010. dec. 24. 09:19
 113/979 A kérdező kommentje:
szerintem te is pozit fogsz tesztelni. Nekem meg semmi tünetem. Egész éjszaka fájt a hasam meg most is, de hát elvileg holnapra nem várom. Úgyhogy gondolom az előjele. Barbi neked van folyásod? Nekem az is van egy kevés krémes.
2010. dec. 24. 09:24
 114/979 anonim ***** válasza:
tegnap volt ilyen ragacsos, de amúgy tök száraz vagyok. Barbi
2010. dec. 24. 10:01
 115/979 anonim ***** válasza:
Adri tesztelt negát meg elszámolta magát :D asszem megint sötétedtek a bimbóim. meg allergiás vagyok a cigifüstre, elkezdtem fulladni tőle. ez azért sztori, mert mindkét szülőm és a párom is cigis, szóval hozzá vagyok szokva. nem tudom, kicsit elkedvetlenített ez a nega :( bár ha elszámoltam magam, akkor még van remény ugye? Adri
2010. dec. 24. 12:56
 116/979 A kérdező kommentje:

Adri ne parázz. Te tele vagy tünettel, nekem meg semmi tünetem. Állandóan a wc-re rohangálok, mert olyan mintha folyna valami belőlem, de semmi. :) Amíg nem jön meg addig én is reménykedem, a nega tesztek ellenére. :)

A Jézuska lehet csak egy kicsit a bolondját járatja velünk. Bár nekem lennének olyan tüneteim mint neked, egy cseppet sem aggódnék. :)

Hétfőn kiderül. legközelebb akkor tesztelek, ha nem jön meg addig, de nem ajánlom neki. :)

2010. dec. 24. 14:09
 117/979 A kérdező kommentje:
mi újság lányok veletek?
2010. dec. 25. 09:11
 118/979 anonim ***** válasza:

szia!

hát..elég rosszul érzem magam, nagyon fáradt vagyok. megint mértem a hőmet, megint feljebb ment egy tizeddel. a bimbóudvarom megint nőtt és nagyon telt lett megint az egész :S ja és rohangálok folyton mert azt hiszem, megjött.

veled mizu? :) amúgy boldog karácsonyt nektek!! :) Adri

2010. dec. 25. 10:44
 119/979 A kérdező kommentje:

szia!

még nem jött meg, szerencsére, remélem nem is fog. (tudod mára nem vártam) Én is állandóan a wc-re járok, mert azt hiszem, hogy megjön, meg sűrűn járok pisilni is, de nem élem bele magam. Szinte semmi tünetem nincs, annyi, hogy fáj a hasam, (olyan megjön érzés szerű) meg a melleim, de csak oldalt, meg ma volt egy enyhe hányingerem délután. Illetve még annyit vettem tegnap este észre, ha hanyatt fekszem kinyújtott lábbal, akkor furcsán feszül a hasam (kellemetlen érzés)

Remélem holnap sem jön meg, illetve még az elkövetkezendő 2 évben. :) Ha nem jön, hétfőn megint tesztelek, bár gondoltam, hogy holnap reggel. Remélem kibírom hétfőig. :)

2010. dec. 25. 17:56
 120/979 anonim ***** válasza:

szia!

mégiscsak gyülnek itt a tünetek, de a fő az, hogy nem jött meg! ne is jöjjön :)

nekem sincs semmi premensis tünetem, viszont ma mértünk vérnyomást meg pulzusszámot csak úgy. elég magas volt a pulzusszámom, azt olvastam valahol, az is egy jel. reméljünk! :) úgy beszéltük meg a párommal, hogy ha jövő csütörtökig nem jön meg, akkor elkisér a dokihoz, hogy mégis, mi van, mert ő meg van győződve a trónörökösről :)

2010. dec. 25. 19:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!