Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/979 anonim ***** válasza:

szia!

én nem tapasztaltam még ma. Adri

2010. dec. 22. 10:18
 82/979 anonim ***** válasza:
update: most jött krémes fehér folyás.
2010. dec. 22. 10:22
 83/979 anonim ***** válasza:
nekem hol van hol nincs, inkább száraz vagyok a mai nap, de tegnap volt ilyen krémes, ragadós..
2010. dec. 22. 11:34
 84/979 anonim ***** válasza:
az lehet amúgy tünet, hogy rossz a szájízem? olyan mintha higany lenne :S pedig nem ettem semmi szokatlant
2010. dec. 22. 11:37
 85/979 anonim ***** válasza:
elméletileg lehet. Méhszájat szoktatok vizsgálni? Barbi
2010. dec. 22. 12:57
 86/979 A kérdező kommentje:

terhesség tipikus tünete a fémes íz a szájban, Adri már írtam, te tuti babás vagy, én meg itt vagyok tünet nélkül :(

pedig úgy szeretnék én is egy pozi tesztet a fa alá, de egyre inkább rá kell jöjjek, hogy nálam nem így lesz. Az lesz a csoda, ha tünetmentesen mégis pozit tesztelek reggel.

2010. dec. 22. 13:06
 87/979 anonim ***** válasza:
én nem vizsgálok méhszájat, nem visz rá a lélek :D Andi nem tudhatod, sokan semmit sem éreznek teszt előtt. szorítani fogok neked!! én viszont attól félek hogy bebeszélem magamnak a dolgokat. már nem érzékeny a mellem sem, csak a bimbó körül nagyon lilás :S
2010. dec. 22. 13:33
 88/979 A kérdező kommentje:
a sötétedést azért nem lehet bebeszélni szerintem. Remélem igazad lesz, mert az első terhességemnél voltak tüneteim, bár halvány már az emléke, s nem tudnám megmondani, hogy a mensi elmaradása előtt volt, vagy utána. Az első terhességem nekem nem tervezett volt, becsúszott a babó, így nem igazán emlékszem rá, hogy hogy is volt az egész. Azt tudtam, hogy terhes lettem, valahogy megéreztem. (ja meg vicces, de megírta a horoszkópom is)
2010. dec. 22. 14:15
 89/979 A kérdező kommentje:
milyen méhszáj vizsgálatról írtál Barbi? hogy kell és mit kell nézni. (persze azt gondolom, hogy a hüvelybe)
2010. dec. 22. 18:41
 90/979 anonim ***** válasza:
Na teszteltél? Én nem, csak tegnap csináltam egy ovut jóstesztként, fel is tettem a képet ide gyakira. Elég pozi volt, nem tudom jelent e ez valamit. A méhszájam meg magasan van, zárt, kemény és elfordult. Ilyet még nem tapasztaltam. Sajnos hátrafelé hajló méhem van tehát a méhszájam is máshogy áll. Annyi hogy felnyúlsz és megnézed hogy puha, vagy sem, a hüvelyben hol helyezkedik el, nyitott vagy zárt. A mellfájdalom nem múlik, de nem annyira erős mint mensi előtt szokott. Ma vagyok a 11. dpon. Három nap van a nemvártig. Barbi
2010. dec. 23. 07:18
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!