Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
101/979 A kérdező kommentje:
Lányok, ha már így izgulunk egymásért megírnátok, ti hova valósiak vagytok? Adri holnap reggel a teszt megmutatja hogy ott a baba, hisz neked már késik is. Én még izgulok egy kicsit a két negatív tesztem mellett, hátha mégis tényleg korai volt még, vagy hátha később fogant, mint ahogy én sejtettem. :)Amíg nem jön meg addig semmiképp sem adom fel.
2010. dec. 23. 19:41
102/979 anonim válasza:
mára húzta be a ciklus.hu, aszerint késik. egri vagyok,és te? Barbi nagyon eltűnt :( amúgy megállt a vizes folyás, nem jön semmi, maga vagyok a szahara. :D
103/979 anonim válasza:
ne add fel, lehet, hogy még kevés a hcg, vagy elszámoltad magad!!! amíg nem jön meg, addig van remény!! :)
104/979 A kérdező kommentje:
szia!
én meg Debrecen mellett lakom Hajdúsámsonban. Sajna nekem még mindig van folyásom, kíváncsi leszek 25-én. Mostmár tényleg nem tudom, hogy az a jó, ha van krémes folyásod, vagy az, ha teljesen száraz vagy. Az első oldalon a linkben azt írják, hogy az a jó, ha száraz, de mostmár teljesen összezavarodtam. Barbi volt reggel, szerintem holnap lesz megint, vagy késő este.
2010. dec. 23. 20:13
105/979 anonim válasza:
hát az nincs közel :( egyik nap írtad, hogy az is jó jel, ha elszineződnek a nagyajkak. milyen színűre kell, lilásra? mert most mintha lilás lenne, de biztos, hogy sötétebb, mint volt..legalábbis azt hiszem..
106/979 A kérdező kommentje:
mármint gondolom a szeméremajkadra gondoltál, ott lent. Igen olyan lilás színűre.
2010. dec. 23. 21:01
107/979 anonim válasza:
igen arra gondoltam. :) köszi :) mindegy, mostmár nem agyalok rajta, holnap reggel vagy kiderül vagy nem..:) mindenképpen megírom holnap :) jó éjt! :)
108/979 anonim válasza:
sziasztok!
teszteltem, nega. de hamar teszteltem, mert 26-án kellene megjönnie, becsapott a ciklus.hu, 25 napra számolta ki most a ciklusom :S a facelle meg csak a nem várt napján mutatja ki. hétfőn tesztelek újra.
109/979 A kérdező kommentje:
sziasztok!
Adri teszteltél? Vagy ki az aki utoljára írt, hogy negát tesztelt? Lányok nevet írjatok, mert nem tudom így.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok nektek!
2010. dec. 24. 09:17
110/979 anonim válasza:
Sziasztok! Jó reggelt és naaagyon boldog karácsonyt. Én ma nem teszteltem várok, de pokoli éjszakám volt. Hánytam, ment a hasam, nem vagyok tök jól. Rengeteget sírok, a mellbimbóim lilásak, a Montgomery mirigyek dudorodnak kifelé. Nyomott vagyok, de azt be tudom az éjszakai hányásnak. Émelygek, nem bírok enni. A melleim eléggé fájnak. Ilyenkor már szoktak mensis görcseim lenni, de nem igazán van. Nagyon ritkán csak és elég enyhe. Meg megint puffadok, mint mensi előtt. Nem tudom, én vasárnap tesztelek legközelebb...Barbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!