Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/979 anonim ***** válasza:
ja, Adri voltam :)
2010. dec. 25. 19:57
 122/979 A kérdező kommentje:
akkor már nem is teszteltek hétfőn? Lehet neked is meg nekem is később fogant, mint a számolt peteérésünk, különben már szerintem pozitívnak kellene lennie a tesztnek. Én úgy döntöttem, ha reggelig nem jön meg, (remélem nem jön) bár állandóan a bugyimat nézem, mert mindig olyan érzésem van, mintha folyna belőlem valami, de hála istennek semmi. Szóval én reggel egy 10-es tesztet megengedek, meglátjuk mi lesz. Remélem pozitív és akkor végre egy kicsit nyugodtabb lehetek, hogy nem fog megjönni, stb. :)Azért ne tűnj majd el.
2010. dec. 25. 20:08
 123/979 anonim ***** válasza:
tesztelünk hétfőn persze :) csak nehéz kivárni,megértelek :) de ha már jönnek a tünetek, szerintem van ott valaki :) nem fogok eltünni :) szorítok reggel, majd írd meg mi lett! :)
2010. dec. 25. 20:35
 124/979 anonim ***** válasza:
na, ugye pozi? :))
2010. dec. 26. 07:28
 125/979 A kérdező kommentje:

szia!

teszteltem, és sajnos negatív lett. Még halvány vonal sem látszik rajta. Ezt mostmár nem értem. Mondjuk nagyon rossz éjszakám volt, a fiam kb. 5-ször volt fent az éjjel, s én is napok óta nagyon nehezen alszok el és elég rosszul. A hasam fáj csak ma reggelre, a mellem sem érzékeny már. Folyásom nincs tegnap óta, de mindig olyan érzésem van, mintha most jönne meg. Csak annyi a tünetem, hogy sűrűn járok pisilni.

2010. dec. 26. 08:53
 126/979 anonim ***** válasza:

sajnálom :( lehet, hogy mivel nem tudtál pihenni, nem termelődött elég hcg, vagy nem tudom. de még akkor sem jött meg, szóval én még nem írnám le teljesen a dolgot.

nekem reggel egy pár percre volt hányingerem, most viszont olyan, mintha gyomoridegem lenne, vagy nem is tudom, mi.. hánynék is meg nem is. meg folyton érzem, hogy jönne valami, de csak sárgás vizes folyás jön. :S

2010. dec. 26. 09:10
 127/979 A kérdező kommentje:

sziasztok!

sajna én dél óta vérezgetek (olyan rózsaszínes-pirosas folyásom van) Tettem tampont, de feleslegesen, mert 5 óra alatt is csak egy kicsi lett benne, viszont észrevettem, hogy inkább olyan átlátszó nyálkaréteg van a véres folyásba. Már bocs, hogy így lerészleteztem, úgyhogy én már nem nagyon reménykedem. Szerintem holnap rendesen megjön. (már gondoltam arra is, hogy lehet később volt peteérésem és beágyazódásos vérzés, vagy nem tudom. Ha eláll holnapig akkor jövőhéten tesztelek, illetve visszamegyek a dokimhoz is, megnézetem magam, hogy minden okés-e és, hogy ez miért lehetett.

Veletek mi újság? Barbi nagyon eltűntél.

2010. dec. 26. 19:30
 128/979 A kérdező kommentje:

sziasztok!

nekem sajnos az éjszaka megjött. Ti teszteltetek?

2010. dec. 27. 08:32
 129/979 anonim ***** válasza:

szia!

sajnálom. :( teszteltem, természetesen nega. de meg se jött. a mellem még ugyanakkora. innentől nem érdekel az egész terhes-dolog :S Adri

2010. dec. 27. 08:44
 130/979 A kérdező kommentje:

szia!

a te esetedet sem értem. Tele vagy tünettel a tesztek meg negatívak. Tiszta vicc, nem? Mész orvoshoz gondolom, ha nem jön meg. Majd azért írj, hogy mi lett veled és január végefele várlak vissza. :)

2010. dec. 27. 09:22
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!