Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Adri!
Mi a helyzet veled tegnap óta?
szia!
semmi, nem jött meg mégsem, és fehér folyásom van. ebből doki lesz. alaposan meglepne ha babát találna :D
a párom este elbeszélgetett velem, hogy addig úgy sem nyugszik, amíg nem lesz kisbabánk, ő bármire hajlandó, úgy értem ha esetleg nem lehet természetes úton, belemegy a lombikba is vagy akár örökbefogadásba is. de reméljük hamarosan összejön :)
és ti hogy vagytok?
szia!
nálunk semmi, vasárnap lesz peteérésem elvileg, de már ma fájdogált a petefészkem (lehet korábban lesz érés). Olyan butaságot meg ne csinálj mégegyszer, hogy neked nem lehet gyereked, egy próbálkozás még nem a világ vége, ráadásul még az is lehet, hogy összejött, csak rossz teszteket vettél (mármint amelyek nem annyira ismertek). Vagy neked is csak egy hét késés után mutatja ki, de mostmár nagyon kíváncsi vagyok. Az sajnos nem törvényszerű, hogy elsőre összejöjjön, hiába minden igyekezet. Látod nekünk sem sikerült, pedig a fiam egyből megfogant az első véletlen folytán, ugyanis ő nem tervezett gyerek volt, csak a férjem elfelejtette, hogy ki kell szállnia, és így lett ő elsőre. De mint látod a második nekünk sem akar jönni még.
Mindenesetre írj, ha voltál orvosnál, hogy mit mondott.
szia!
beszéltem dokival, azt mondta, hogy ha nem jön meg, egy hét után teszteljek még egyet, mert ugye nem az első pisiből csináltam tegnap és ez kicsit "aggasztotta" :) azt mondta ha még egy hét múlva sem jön meg, akkor menjek el hozzá, megnézi, mi van. furcsállja ő is, hogy eddig viszonylag rendszeres volt a vérzésem, most meg sehol semmi, csak folyás.
de megírom a fejleményeket mindenképpen! :)köszi hogy aggódsz, jól esik :)
szia!
ez csak természetes. Ha legközelebb tesztelsz inkább vegyél egy drágább fajtát és lehetőleg 10-es erősségűt. És várom a fejleményeket.
szia :)
köszi, nagyon kedves vagy! még mindig semmi, csak nagyon sok fehér folyásom van :S előbb azt hittem, hogy megjött, erre csak fehér folyás.. majd meglátjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!