Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/979 anonim ***** válasza:
látod Adri, és most ne érezd bántásnak, de az ember tud pszichésen tüneteket produkálni. Ahogy a teszt negát mutatott, már mensis tüneteid lettek. Tényleg nem bántani akarlak, de annyira rossz ez, hogy az ember annyira vágyik valamire és képes a teste becsapni őt. Ha azt akarod hogy lázas légy még arra is képes az emberi szervezet. Sajnálom a nega teszted, de nem szabad feladni, én is így állok a kövi hónaphoz, talán annyit azért figyelek, hogy középidőben kicsit többet gyűrjük a lepedőt ;) De semmi mást nem nézek. Puszi Lányok, remélem talizunk még itt :) Tök jól elcseverésztünk :) Barbi
2011. jan. 2. 16:26
 152/979 A kérdező kommentje:
hónap végén gyertek ide, jelentkezzetek, hogy mi újság veletek, majd én is leszek. :)
2011. jan. 2. 18:08
 153/979 A kérdező kommentje:

Adri!

Mi a helyzet veled tegnap óta?

2011. jan. 3. 10:04
 154/979 anonim ***** válasza:

szia!

semmi, nem jött meg mégsem, és fehér folyásom van. ebből doki lesz. alaposan meglepne ha babát találna :D

a párom este elbeszélgetett velem, hogy addig úgy sem nyugszik, amíg nem lesz kisbabánk, ő bármire hajlandó, úgy értem ha esetleg nem lehet természetes úton, belemegy a lombikba is vagy akár örökbefogadásba is. de reméljük hamarosan összejön :)

és ti hogy vagytok?

2011. jan. 3. 15:19
 155/979 A kérdező kommentje:

szia!

nálunk semmi, vasárnap lesz peteérésem elvileg, de már ma fájdogált a petefészkem (lehet korábban lesz érés). Olyan butaságot meg ne csinálj mégegyszer, hogy neked nem lehet gyereked, egy próbálkozás még nem a világ vége, ráadásul még az is lehet, hogy összejött, csak rossz teszteket vettél (mármint amelyek nem annyira ismertek). Vagy neked is csak egy hét késés után mutatja ki, de mostmár nagyon kíváncsi vagyok. Az sajnos nem törvényszerű, hogy elsőre összejöjjön, hiába minden igyekezet. Látod nekünk sem sikerült, pedig a fiam egyből megfogant az első véletlen folytán, ugyanis ő nem tervezett gyerek volt, csak a férjem elfelejtette, hogy ki kell szállnia, és így lett ő elsőre. De mint látod a második nekünk sem akar jönni még.

Mindenesetre írj, ha voltál orvosnál, hogy mit mondott.

2011. jan. 3. 18:23
 156/979 anonim ***** válasza:

szia!

beszéltem dokival, azt mondta, hogy ha nem jön meg, egy hét után teszteljek még egyet, mert ugye nem az első pisiből csináltam tegnap és ez kicsit "aggasztotta" :) azt mondta ha még egy hét múlva sem jön meg, akkor menjek el hozzá, megnézi, mi van. furcsállja ő is, hogy eddig viszonylag rendszeres volt a vérzésem, most meg sehol semmi, csak folyás.

de megírom a fejleményeket mindenképpen! :)köszi hogy aggódsz, jól esik :)

2011. jan. 3. 18:29
 157/979 A kérdező kommentje:

szia!

ez csak természetes. Ha legközelebb tesztelsz inkább vegyél egy drágább fajtát és lehetőleg 10-es erősségűt. És várom a fejleményeket.

2011. jan. 3. 19:48
 158/979 anonim ***** válasza:

szia :)

köszi, nagyon kedves vagy! még mindig semmi, csak nagyon sok fehér folyásom van :S előbb azt hittem, hogy megjött, erre csak fehér folyás.. majd meglátjuk

2011. jan. 4. 12:52
 159/979 anonim ***** válasza:
jelentem megjött.. majd köv hónapban
2011. jan. 4. 16:52
 160/979 anonim ***** válasza:
bár igaz túl vizes és híg cucc jön..de lehet holnapra belelendül
2011. jan. 4. 18:39
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!