Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Jaj ezt szomorúan hallom. Szerintem nekem eléggé kitolódott a PÉ, mert tegnap tegnapelőtt olyan fájásaim voltak hogy majd meghaltam, nyákom is tegnap tegnapelőtt volt. Ma már mintha elvágták volna, szárazság...Akcióztunk tegnap apával, vasárnap meg hétfőn is, azt nem tudom mennyire van hatással, de szerintem most hajnalban lehetett a tüszőrepedésem vagy tegnap. Ma már nem fájok. Ha mensitől számolok akkor 14-én lett volna pé, akkor nyomtuk ugye, de ha a tüneteket nézem akkor most. Tehát két lehetőség van, vagy 28-a körülre nem várom, vagy pedig Február 1-2 körülre...De mondta is párom hogy milyen nedves vagyok, pedig mostanában nehezen izgulok fel, de tegnap ő is nagyon érzékelte a dolgokat.
Elméletileg most jön a pár napos szárazság...ma az van, meglátjuk mit hoz a jövő :) remélem duplacsíkosat...Barbi
szia!
nagyon fáradt voltam tegnap, szinte a napot végigaludtam, de amúgy semmi tünet, bár még korai lenne. a jelek szerint pénteken volt az ovum, most mentek le a "száraz napok". reménykedünk :) és veled mizu? Andi, ugye nem keseredtél el?
nem, dehogy. Csak most beteg lett a kisfiam, s nem sok időm van netezni. Tudjátok legtöbbször akkor voltam fent, amikor oviba volt, vagy este amikor aludt, ill. mesét nézett.
Nekem még majd csak jövőhéten lesz peteérésem. De szoktam benézni, úgyhogy írjátok mi a helyzet veletek.
sziasztok csajok!
mizu veletek? nekem rengeteg krémes folyásom van, már tök ciki :S a páromra is megy ha együtt vagyunk, annyi van. ennyi még sosem volt :S Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!