Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/979 anonim ***** válasza:

Jaj ezt szomorúan hallom. Szerintem nekem eléggé kitolódott a PÉ, mert tegnap tegnapelőtt olyan fájásaim voltak hogy majd meghaltam, nyákom is tegnap tegnapelőtt volt. Ma már mintha elvágták volna, szárazság...Akcióztunk tegnap apával, vasárnap meg hétfőn is, azt nem tudom mennyire van hatással, de szerintem most hajnalban lehetett a tüszőrepedésem vagy tegnap. Ma már nem fájok. Ha mensitől számolok akkor 14-én lett volna pé, akkor nyomtuk ugye, de ha a tüneteket nézem akkor most. Tehát két lehetőség van, vagy 28-a körülre nem várom, vagy pedig Február 1-2 körülre...De mondta is párom hogy milyen nedves vagyok, pedig mostanában nehezen izgulok fel, de tegnap ő is nagyon érzékelte a dolgokat.

Elméletileg most jön a pár napos szárazság...ma az van, meglátjuk mit hoz a jövő :) remélem duplacsíkosat...Barbi

2011. jan. 21. 12:49
 192/979 anonim ***** válasza:
jah és még valami, Pétől mindig fájnak a melleim. Most meg nem....egyáltalán nem...nem tudom mit jelent ez...de még ráérek agonizálni. Barbi
2011. jan. 21. 12:51
 193/979 anonim ***** válasza:
sajnálom, hogy megjött :( de igazad van, új hónap, új remény! Barbi, ezt a párom nálam is észrevette reggel, hogy szokatlanul nedves voltam, meg nagyon kívántam :D majd meglátjuk. Akkor ezekszerint kb egyszerre jön meg nekünk...vagy nem jön :) Adri
2011. jan. 21. 13:34
 194/979 anonim ***** válasza:
Adri mi újság? Barbi
2011. jan. 24. 08:22
 195/979 anonim ***** válasza:

szia!

nagyon fáradt voltam tegnap, szinte a napot végigaludtam, de amúgy semmi tünet, bár még korai lenne. a jelek szerint pénteken volt az ovum, most mentek le a "száraz napok". reménykedünk :) és veled mizu? Andi, ugye nem keseredtél el?

2011. jan. 24. 10:12
 196/979 A kérdező kommentje:

nem, dehogy. Csak most beteg lett a kisfiam, s nem sok időm van netezni. Tudjátok legtöbbször akkor voltam fent, amikor oviba volt, vagy este amikor aludt, ill. mesét nézett.

Nekem még majd csak jövőhéten lesz peteérésem. De szoktam benézni, úgyhogy írjátok mi a helyzet veletek.

2011. jan. 24. 15:25
 197/979 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!

mizu veletek? nekem rengeteg krémes folyásom van, már tök ciki :S a páromra is megy ha együtt vagyunk, annyi van. ennyi még sosem volt :S Adri

2011. jan. 27. 09:18
 198/979 anonim ***** válasza:
csajok, lehet hallucinálok, de mintha barna folt lenne a bugyimon :O korai még megjönnie..Adri
2011. jan. 27. 09:25
 199/979 anonim ***** válasza:
Adri megnyugtatlak én is ezzel küzdök, rengeteg folyásom van, esténként krémes napközben meg vizes....ilyen még nem volt velem sem. Amúgy a melleim még mindig nem fájnak pedig szoktak mensi előtt :S Barbi
2011. jan. 27. 12:47
 200/979 anonim ***** válasza:
akkor lehet, hogy...? :)
2011. jan. 27. 13:12
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!