Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.2010. dec. 15. 17:02
231/979 A kérdező kommentje:
sziasztok lányok!
Barbi nagyon sajnálom, hogy megjött. Adri várom a reggeli teszted eredményét, majd írj! Drukkolok
2011. febr. 10. 14:00
232/979 A kérdező kommentje:
Adri teszteltél?
2011. febr. 11. 18:30
234/979 A kérdező kommentje:
sajnálom. De ne add fel, új hónap új remény (nyeremény :))
2011. febr. 11. 21:29
235/979 anonim válasza:
köszi :) reggelre kijött rajta egy halvány vékony 2. csík, de szerintem csak száradási csík
236/979 A kérdező kommentje:
nem tudom, nekem még olyan sose volt. Én azért egy hét múlva tesztelnék még egyet, főleg ha tünetekkel is párosul. Lehet késői fogantatás volt, azért a kevés vérzés és a nega teszt.
2011. febr. 12. 09:04
237/979 anonim válasza:
megjött rendesen..mindegy...
DE!!
Megvan a tuti recept, 2 ismerősöm is babás lett rögtön:
Reggel:
egyik reggel csalántea, másik reggel diólevél tea éhgyomorra
ezt a párotoknak is inni kell!
napközben PH bázis teát kell innunk, a srácoknak meg fehérjét kell enni, tojást, meg barna sört kell inni, de azt csak egy üveggel szabad ;)
mellette minden nap 2szer egy mokkáskanál fagyöngytinktúrát kell bevenni. erősíti a méhfalat és így jobban megtapad a pete.
szóval nekik egyből összejött, mi is inni fogjuk :)
és még itt egy kis infó:
238/979 A kérdező kommentje:
szia!
megnéztem a receptet :) az ára viszont elég húzós
2011. febr. 12. 20:35
239/979 anonim válasza:
utánanéztem gyógynövényboltban: a csalántea meg a diólevél 200-250 ft, a ph bázis 850, a fagyöngytinktúra a húzós, 1099 ft. barátnőm se gyuri bától rendelte, hanem összeszedte gyógynövényboltban :) én sem adok ki 15ezret
240/979 A kérdező kommentje:
szinte gondoltam :) én is így gondoltam, hogy megveszem gyógynövényboltban vagy patikában
2011. febr. 12. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!