Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/979 anonim ***** válasza:
elkezdtem cickafarkot inni, az állítólag rendezi a mensit és segíti a teherbeesést. csalánteát is kellene innom, csak nem tudom, együtt jó-e a kettő. no majd meglátjuk :)
2011. febr. 19. 10:37
 252/979 anonim ***** válasza:
na mizu csajok, hogy vagytok? adri
2011. febr. 24. 10:42
 253/979 anonim ***** válasza:

Hát nekem asszem 9-én jött meg tehát mostanában kell PÉ-nek lennie a nagy számok törvényei szerint. Meglátjuk. Tegnap fájt kicsit baloldalt, de semmi extra. Apával jól össze is gyűrtűk a lepedőt. De semmit nem figyelek ám. Csak mikor szeretkezni akarunk akkor tesszük is. Ma voltam kontrollvérvételen, elméletileg délután már lesz eredmény, kedden meg megyek a dokimhoz és megmondja a frankót. Nőgyógyászhoz is kéne mennem mert eltelt a fél év, és mondta meg akar nézni fél év múlva...Szóval lenne mit csinálni, meg el is vagyok. Nálatok?

Barbi

2011. febr. 24. 12:48
 254/979 anonim ***** válasza:
nekem elvileg már volt pé-m, a folyásaim szerint is. tök szarul vagyok, minden bajom van :S szédülök, émelygek stb. a párom meg kitalálta hogy tuti ő a meddő..szal nem győzöm lehülyézni :D
2011. febr. 24. 16:11
 255/979 anonim ***** válasza:
jah és iszonyat mennyiség vizes(!) folyásom van, mint mensi előtt...már nem is érdekel h mivan, belefáradtam :D
2011. febr. 24. 16:16
 256/979 anonim ***** válasza:
mikor volt péd? a mensid most múlt el....
2011. febr. 24. 17:07
 257/979 anonim ***** válasza:
most, mert 11 napos volt..19-én volt pém
2011. febr. 24. 21:31
 258/979 A kérdező kommentje:
nálam semmi. Elvileg 1.-jén lesz peteérésem. De napok óta furán érzem magam. Állandóan éhes vagyok és álmos. Szerintem híztam is vagy 2 kilót. Megjött a vérzésem, leesett a hőm, negatív a teszt, tehát baba kizárva, hacsak bele nem estem abba a kevés százalékba, hogy nem mutatja ki. De szerintem ez is kizárt, hisz az elsőt kimutatta. Jövőhónapban megyek dokihoz (szokásos kontroll) és rá fogok kérdezni sok mindenre. Meg megkérem, hogy csináljunk egy hormonokra irányuló vérvételt is. Komplex kivizsgáltatom magam, mert amióta babát szeretnénk, megbolondult a szervezetem és a ciklusom.
2011. febr. 25. 14:14
 259/979 anonim ***** válasza:
Lányok mi újság? Én holnapra nem várom. Barbi
2011. márc. 9. 08:19
 260/979 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Nekem 16-án kell most megjönnie, mi most direkt kihagytuk ezt a hónapot, mert az elmúlt három hónapban szó szerint megbolondult a szervezetem, s kiváncsi vagyok hogy amikor nem próbálkozunk akkor normális-e vagy akkor sem. Amúgy hó végén megyek dokihoz (kontroll vizsgálatra, tehát ez mindenképp következik)

Barbi mi újság? Lett baba?

Adri veled mizu?

2011. márc. 14. 16:57
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!