Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/979 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem nem teszteltem pozit, a mensi viszont még mindig nem jelentkezett :((( Bocsánat hogy így eltűntem, nem voltam gépnél. Mensis fájásaim folyamatosan vannak, de semmi :((

Barbi

2010. dec. 30. 16:07
 142/979 anonim ***** válasza:
hmm.. gyanús a baba :)) reméljük az is, ha már ennyit késik :)
2010. dec. 30. 16:30
 143/979 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy baba, mert negatívat viszont teszteltem két napja....Barbi
2010. dec. 31. 09:13
 144/979 A kérdező kommentje:
lányok, mennyit késik már? ez egyre furcsább, hogy közbe meg negatívak a tesztjeitek. Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz veletek.
2010. dec. 31. 11:23
 145/979 anonim ***** válasza:
Barbi, milyen erősségű teszttel teszteltél? Én most per pillanat elég kutyául vagyok, a párom csinált kaszinótojást, ha rágondolok is émelygek..persze még mindig nem jött meg. nyomásra érzékenyek a cicijeim még mindig és folyton azt hiszem hogy megjön. hétfőn tesztelek vagy kedden, hétfőn akarok tesztet venni, asszem lilyt kellene. Adri
2010. dec. 31. 17:53
 146/979 anonim ***** válasza:
sima 25-össel teszteltem. Nekem az újév meghozta a mensit, aminek örülök. Valójában nálam ez még elég képlékeny mert nem rég hoztak rendbe és persze nyilván jobban örülnék egy babónak, de az is jó ha rendszeres mensim van. Szóval új hónap új remény. Te pedig már simán tesztelhetsz bármikor ha baba akkor már mutatnia kéne. Ha meg nega akkor pszihésen műkszik a tested...Nagyon Boldog új évet nektek Lányok! Barbi
2011. jan. 1. 16:37
 147/979 anonim ***** válasza:
én még mindig úgy vagyok, hogy nem jött meg. a hőm már napközben is 37 fölött van folyton, sápadt vagyok, szédelgek, megint nőttek a melleim, szóval vannak fincsi tüneteim. ha minden igaz holnap du tesztelek, ha az is nega akkor szerdán megint ha nem jön meg, ha az is nega, akkor doki. Adri
2011. jan. 1. 17:31
 148/979 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Barbi akkor mi gyúrunk a januárra? :) Adri neked meg szorítok.

2011. jan. 1. 21:23
 149/979 anonim ***** válasza:

sziasztok

nega lett. úgyhogy a köv hónap lesz a leszarom hónap, nem fogok figyelni semmit sem, peteérést sem, abszolút semmit.

eléggé kiborultam a teszt után, nagyon sírtam, a párom pedig nagyon megijedt, mert azt hajtogattam hogy hagyjon egyedül, nekem úgysem lehet gyerekem és ha elhagy más miatt akinek lehet, akkor nyugodtan tegye. erre elkezdett sírni ő is, hogy soha, és addig csináljuk az egészet, amíg gyerek nem lesz, és ne küldjem el, mert neki az is a dolga hogy ilyenkor velem legyen, szóval nagyon édes volt. azóta lehiggadtam és úgy vagyok vele, hogy túl szép lett volna elsőre összehozni, majd jön a kicsi ha akar. szorítok nektek januárra!! amúgy még mindig késik, de már érzem a görcsölgetéseket.

2011. jan. 2. 13:56
 150/979 A kérdező kommentje:
Adri ne add fel, amíg nem jön meg van remény. Van akinek csak egy hét után lett pozitív, sőt van olyan is akinek egyáltalán nem lett pozitív mégis terhes volt. Ha nem jön meg hétfőig, menj el orvoshoz, hátha ő majd többet tud mondani. Ez nem a világ vége, ne add fel, hisz még csak az első hónapotok. Tudom, hogy rossz, de hidd el lesz ez még másképp és lesz baba. Van aki már több éve próbálkozik mégsem adja fel. Én meg úgy döntöttem, hogy most elkezdek hőmérőzni, aztán meglátjuk. Ha a január is eredménytelen lesz, akkor utána nem számolgatok, csak együtt leszünk a párommal és kész. Ne búslakodj. :) (amúgy is még nem jött meg, tehát nincs semmi veszteni valód)
2011. jan. 2. 16:22
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!