Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/979 anonim ***** válasza:
Én is kb. a körül, de milyen jó lenne már Szenteste tudni :) Mióta próbálkoztok a babóval? Barbi :)
2010. dec. 17. 12:30
 42/979 anonim ***** válasza:
első hónapunk, túl szép lenne ha igaz lenne...:) Adri
2010. dec. 17. 13:24
 43/979 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Adri miért ne! Nekünk is az első és remélem vagyis hiszem, hogy szép karácsonyunk lesz! Tudod a remény hal meg utoljára! Már alig várom a jövőhetet, egyre türelmetlenebb vagyok.

2010. dec. 17. 13:57
 44/979 anonim ***** válasza:
jaja én is..lehet hogy még nagyon korai de olyan hányinger jött rám kajakészítés közben..reménykedjünk!! Adri
2010. dec. 17. 14:10
 45/979 A kérdező kommentje:

lányok, hogy vagytok?

ti nem éreztek furcsa nyomást a hasatok tájékán, amikor együtt vagytok a párotokkal. Nő alul póz. Ha rám fekszik (na nem teljes testtel) szabályosan kényelmetlen, nyomja a hasam. Legutóbb akkor éreztem ilyet, amikor a fiammal voltam terhes. Remélem nem csak bebeszélem magamnak.

2010. dec. 17. 19:42
 46/979 anonim ***** válasza:
nekem néha kicsit kellemetlen érzésem van hasi tájékon, meg ha felül vagyok, fáj a méhem, múltkor kértem is, hogy váltsunk mert majdnem elsírtam magam..Adri
2010. dec. 18. 15:08
 47/979 anonim ***** válasza:
jah és ma meg is ijedtem, azt hittem megjött, de mégsem :) szóval előjött a híres megjön-érzés :D
2010. dec. 18. 15:10
 48/979 A kérdező kommentje:

szia Adri!

nekem már napok óta megjön érzésem van, sőt ma úgy rohangáltam a wc-re mert állandóan azt éreztem, mintha folyna belőlem valami, de persze semmi. A nadrágot a hasam alján kötöm meg, mert köldökkörnyéken kényelmetlen, nekem felül akkor fájt, amikor peteérésem volt, de annyira, hogy abba kellett hagyjuk, úgy belenyilalt. Már várom a jövőhetet, szerintem 23-án tesztelek egyet, mert már most alig bírom. És remélem kétcsíkos lesz (10-es érzékenységű tesztem van itthon, aconos, több mindenkitől hallottam már, hogy 9.-ik napon kimutatta a terhességet, hát én várok 12. napig és tesztelek vele egyet reggeli elsőből)

2010. dec. 18. 16:15
 49/979 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem alhasi fájdalmaim eléggé vannak, valamelyik este feküdtem és olyan volt mintha oldalra szét akarnák feszíteni, elég kellemetlen volt. Ma meg ááá....a melleim, hát borzalmas. Mensi előtt mindig fájnak de most valahogy másképp, mintha az egész olyan szúrna, de elviselhetetlen volt, lekaptam a melltartómat, és most így jó :S
2010. dec. 18. 19:32
 50/979 A kérdező kommentje:

azt mondják aki babás lesz, annak nagyon fáj a melle, ha jól emlékszem első terhességemnél nekem is úgy volt, bár nekem nem szokott fájni mensi előtt, (kivéve a múlt hónapot, akkor eléggé fájt) most se fáj. Remélem azért nekem is lesz most pocaklakóm :) A szomszéd meg teljesen ellenpélda, neki semmi tünete nem volt (igaz nekem fiam van, neki meg lánya, szerintem ez is befolyásolja a dolgokat) Jövőhéten mindenképp meglátjuk. Mikor tesztelsz?

Barbi ti mióta próbálkoztok? Nem írtad.

2010. dec. 18. 19:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!