Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
sziasztok!
Adri miért ne! Nekünk is az első és remélem vagyis hiszem, hogy szép karácsonyunk lesz! Tudod a remény hal meg utoljára! Már alig várom a jövőhetet, egyre türelmetlenebb vagyok.
lányok, hogy vagytok?
ti nem éreztek furcsa nyomást a hasatok tájékán, amikor együtt vagytok a párotokkal. Nő alul póz. Ha rám fekszik (na nem teljes testtel) szabályosan kényelmetlen, nyomja a hasam. Legutóbb akkor éreztem ilyet, amikor a fiammal voltam terhes. Remélem nem csak bebeszélem magamnak.
szia Adri!
nekem már napok óta megjön érzésem van, sőt ma úgy rohangáltam a wc-re mert állandóan azt éreztem, mintha folyna belőlem valami, de persze semmi. A nadrágot a hasam alján kötöm meg, mert köldökkörnyéken kényelmetlen, nekem felül akkor fájt, amikor peteérésem volt, de annyira, hogy abba kellett hagyjuk, úgy belenyilalt. Már várom a jövőhetet, szerintem 23-án tesztelek egyet, mert már most alig bírom. És remélem kétcsíkos lesz (10-es érzékenységű tesztem van itthon, aconos, több mindenkitől hallottam már, hogy 9.-ik napon kimutatta a terhességet, hát én várok 12. napig és tesztelek vele egyet reggeli elsőből)
azt mondják aki babás lesz, annak nagyon fáj a melle, ha jól emlékszem első terhességemnél nekem is úgy volt, bár nekem nem szokott fájni mensi előtt, (kivéve a múlt hónapot, akkor eléggé fájt) most se fáj. Remélem azért nekem is lesz most pocaklakóm :) A szomszéd meg teljesen ellenpélda, neki semmi tünete nem volt (igaz nekem fiam van, neki meg lánya, szerintem ez is befolyásolja a dolgokat) Jövőhéten mindenképp meglátjuk. Mikor tesztelsz?
Barbi ti mióta próbálkoztok? Nem írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!