Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
sziasztok!
én úgy tudom, egyénfüggő, hogy fáj-e vagy nem. van aki semmit sem érez meg :D
én reggel óta már 3x voltam pisilni, pedig nem keltem korán.. és egy órával ezelőtt olyan hányinger tört rám, hogy ki is rohantam, hátha, de nem jött semmi..és szurkálok :S
sziasztok!
sajna nekem semmi tünetem sincs. Ami volt még az is elmúlt. Azért még reménykedem. Folyásom sincs, a hasam sem fáj mensiszerűen, és már hason is tudok aludni. :( Igaz tegnap este kicsit rosszul éreztem magam, fájt a hasam meg hányingerem volt, de lehet csak azért volt mert már két hete beteg vagyok.
Mostmár kíváncsi leszek mi lesz ebből.
Sziasztok! Nekünk is ez az első hónapunk, ami az igazinak mondható. Sajnos én PCOS vagyok, de a doki erre a hónapra már zöld utat adott, és nagy esélyekkel indított útnak. Amúgy már vagy fél éve nem védekezve szeretkezünk, tehát ezt a hónapot mondom az első igazinak. A gyakori pisilés nagyon jó jel :) Nekem nem kell, viszont egyre rosszabbak a melleim. Mensi előtt mindig szoktak fájni, szóval ez bármi lehet. A hasam alja fájása elmúlt, már nem érzem, néha néha talán pici feszítés de semmi több. Csak a melleim :S vááá kikészít
Barbi
Én azért bízom benne, hogy mindhármónknak sikerült! :)
Pisilni én is gyakran járok, de én ebből nem gondoltam terhességre még, ugyanis eléggé megfáztam, mondjuk most már javulgatok az elmúlt két naphoz képest és rengeteg teát iszom, s szerintem én csak azért járok sűrűn pisilni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!