Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/979 anonim ***** válasza:

sziasztok!

én úgy tudom, egyénfüggő, hogy fáj-e vagy nem. van aki semmit sem érez meg :D

én reggel óta már 3x voltam pisilni, pedig nem keltem korán.. és egy órával ezelőtt olyan hányinger tört rám, hogy ki is rohantam, hátha, de nem jött semmi..és szurkálok :S

2010. dec. 19. 09:47
 52/979 A kérdező kommentje:

sziasztok!

sajna nekem semmi tünetem sincs. Ami volt még az is elmúlt. Azért még reménykedem. Folyásom sincs, a hasam sem fáj mensiszerűen, és már hason is tudok aludni. :( Igaz tegnap este kicsit rosszul éreztem magam, fájt a hasam meg hányingerem volt, de lehet csak azért volt mert már két hete beteg vagyok.

Mostmár kíváncsi leszek mi lesz ebből.

2010. dec. 19. 11:49
 53/979 anonim ***** válasza:
még ne add fel, van, akinek semmi tünete sincs!! nekem se fáj a mellem meg ilyenek, csak most kicsit a derekam. meg főzettem a párommal kávét...ez csak azért fura, mert az életben sose szerettem, meg se tudtam inni a 3 az 1-benen kivül semmit csak most nagyon kívánom :DD szorítok neked!!!
2010. dec. 19. 15:02
 54/979 A kérdező kommentje:
nem adom fel és 23-án mindenképp tesztelek. Van itthon acon-os tesztem, ami már a peteérés utáni 9-10. napon kimutatja, én megkísérlem a 12. napomon, hátha kétcsíkos lesz. :) mert fő a pozitív hozzáállás!
2010. dec. 19. 15:31
 55/979 anonim ***** válasza:
szorítani fogok! nálunk a párom a pozitívabb, érzi, hogy van baba..én meg nem merek remélni :(
2010. dec. 19. 15:44
 56/979 A kérdező kommentje:
remélem igaza lesz. Az én párom is ma mielőtt elment dolgozni megsimogatta meg megpuszilgatta a hasam, köszönt a kislányunknak. Tiszta dinka volt, remélem tényleg érzi, hogy ott van a mi kislányunk. Már annyira várom a 23-át, olyan vagyok mint a fiam, számolom a napokat, csak ő a Karácsonyra én meg a tesztnapra számolok vissza. :)
2010. dec. 19. 16:16
 57/979 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekünk is ez az első hónapunk, ami az igazinak mondható. Sajnos én PCOS vagyok, de a doki erre a hónapra már zöld utat adott, és nagy esélyekkel indított útnak. Amúgy már vagy fél éve nem védekezve szeretkezünk, tehát ezt a hónapot mondom az első igazinak. A gyakori pisilés nagyon jó jel :) Nekem nem kell, viszont egyre rosszabbak a melleim. Mensi előtt mindig szoktak fájni, szóval ez bármi lehet. A hasam alja fájása elmúlt, már nem érzem, néha néha talán pici feszítés de semmi több. Csak a melleim :S vááá kikészít

Barbi

2010. dec. 19. 17:27
 58/979 A kérdező kommentje:

Én azért bízom benne, hogy mindhármónknak sikerült! :)

Pisilni én is gyakran járok, de én ebből nem gondoltam terhességre még, ugyanis eléggé megfáztam, mondjuk most már javulgatok az elmúlt két naphoz képest és rengeteg teát iszom, s szerintem én csak azért járok sűrűn pisilni. :(

2010. dec. 19. 17:35
 59/979 anonim ***** válasza:
képzeljétek, sötétedik a mellbimbóm körül, a párom vette észre, meg sokkal feszesebbek lettek a melleim meg keményebbek. meg megjegyezte, hogy mindenen elsírom magam. kifaggattam, hogy múltkor mensi előtt észrevette-e rajtam a sötétedést, de azt mondta, egyáltalán nem. szóval reménykedünk..
2010. dec. 19. 19:43
 60/979 A kérdező kommentje:
akkor neked már gratulálhatok is, te már biztos, hogy babás vagy. Mikorra nem várod és mikor is volt ovud? (Csakhogy hasonlítsam az enyémhez, hogy még reménykedjem)
2010. dec. 19. 20:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!