Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyenek a folyások a menstruá...

Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyan alakul ez nálatok. Pl. peteérésnél tojásfehérje szerű, utána krémes.
2010. dec. 15. 17:02
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
 601/979 A kérdező kommentje:
igen-igen, mindent :) És még egy fontos, hogy találtál ránk? Nem baj, nyugodtan csatlakozhatsz, hárman indultunk ennek a levelezésnek az elején, de Barbi eltűnt, lehet neki sikerült, így maradtunk ketten Adri és én (Andinak hívnak). Üdv köztünk Anikó. Mesélj magadról, mi itt ketten már több mint egy éve írunk, mint láttad 2010. 12. 15-én írtam ki a kérdést, de még sajna nem tudtunk egymásnak jó hírrel szolgálni, hátha már nem kell sokat várni.
2012. ápr. 27. 14:20
 602/979 anonim ***** válasza:

:)

Még nincs babánk, de legalább hármat szeretnénk. Már egy éve próbálkozunk és az első pillanattól kértem a nődokimat, hogy csináljunk vizsgálatokat, mert anno régen is gondok voltak a hormonjaimmal ő persze túlzásnak érezte amit mondtam, de végül nekem lett igazam és kiderült, hogy túl magas a prolactinom, ő kezelt fél évig, de mikor terhes lettem és elment 5.hetesen csak annyit mondott, hogy nem tudja mitől majd a legközelebbi jobb lesz, én ekkor döntöttem úgy, hogy átmegyünk a Kaáliba, mert ott tuti szakemberek vannak, persze azt kellett nekik mondani, hogy már több, mint egy éve nem jön a baba, csak így foglalkoztak velünk , és az ottani vizsgálatok alapján kiderült, hogy a nődokim túlgyógyszerezett és emiatt túl alacsony lett a prolactin szintem. A Kaáliba 3 hónap alatt 1300 ról levitték a megfelelő szintre és kaptunk fél évet, hogy így összejöjjön, ha nem akkor ők segítenek másképp.

Most bízunk benne, hogy ne kelljen lombik meg ilyenek és magától meg jön a "gólya".

Nehéz, és nem azért, mert türelmetlen vagyok, hanem, mert 'betegség' áll mögötte.

Azóta visszamentem a nődokimhoz, és elmondtam neki, hogy egy kicsit elszúrta a dolgaimat azóta nagyon kedves és nagyon oda figyel rám annak ellenére, hogy magánorvos.

Hogy miért mentem vissza hozzá annak ellenére, hogy elszúrt? Mert ettől függetlenül csak ő írja fel a gyógyit nekem és ha átmegyek másikhoz akkor ő tuti újra akar kezdeni mindent és azt meg nem akarom, meg már kb ő a 4. magándoki akinél jártam és eddig ő volt az aki 'normálisabb'.

2012. ápr. 27. 14:32
 603/979 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam, mind a kettőtöknek vannak problémái az egészségével.

A legutolsó választ kértem, hogy mutassa és így írtam:)

Anikó

2012. ápr. 27. 14:33
 604/979 anonim ***** válasza:
szorítok, hogy összejöjjön magatoktól :)) nekem pajzsmirigy alulműködésem van, most kezdtem a gyógyszert. másfél éve próbálkozunk, párommal minden oké. adri voltam :D
2012. ápr. 27. 15:45
 605/979 A kérdező kommentje:
Úgy látom akkor Anikó ti sem vagytok valami jó helyzetben. Sajnos hármónk közül nálunk a férjemnél is gondok vannak, így nem tudom hogy mi lesz. Most bízom ebben a dokiban akinél voltam. Tényleg Anikó hova valósi vagy?
2012. ápr. 27. 17:37
 606/979 anonim ***** válasza:

A férjeddel mi a probléma?, ha nem indiszkrét a kérdésem.

Budaörsi vagyok.

Hát már bízunk benne, mert nem akarok több gyógyit szedni, elég a nap 1,5 bromo is amitől egész nap aludnék:)

2012. ápr. 27. 20:24
 607/979 anonim ***** válasza:

hopsz még egy kérdés:)

A dokitok mit mond nektek, hogy ennyi ideje nem jött még össze?

2012. ápr. 27. 20:29
 608/979 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta, h nemcsoda, hogy nem sikerült, a tsh miatt. ha meg sikerült is volna, kockázatos lett volna, lehet, nem lett volna egészséges. de most biztat, azt mondta, rengeteg ilyen kismamája van most, sokan most fognak szülni.
2012. ápr. 27. 22:21
 609/979 A kérdező kommentje:

sziasztok!

A férjemnek nem jó a spermaképe. Legutóbb amikor voltunk sajnos csak 30 százalék volt neki. Vagyis 50% halott, 20% egyhelyben mozgó, 15% lassú mozgó és 15% gyorsan mozgó.

Eddig jártam orvoshoz és hiába, most múlthéten mentem el endokrinológushoz, mert már meguntam hogy 4 év alatt nem történt semmi. Most ő vett kezelésbe, de még semmi konkrétat nem mondott, annyit, hogy magas prolaktin szintem, a Tsh-m is 3,76, tehát az sem jó, de ő úgy gondolja, hogy a prolaktin emelte meg azt is. Két hónap múlva újra megnézi és ha még mindig magas lesz a tsh és csökkent a prolaktin, akkor kapok tsh-ra is gyógyszert. De így nem akart egyszerre kettőt adni, nehogy gond legyen. Itt járunk most.

2012. ápr. 28. 10:28
 610/979 anonim ***** válasza:
Andi, a tsh gyógyszer növelni fogja a termékenységet is, nagyobbra nőnek a peték, mert a magas szint miatt nem nő akkorára, mint kéne. érzem is, hogy jobban nő, majd leszakad a lábam, de elvileg ma vagyok a 13. napon, szal csak megreped már :D
2012. ápr. 28. 10:30
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!