Milyenek a folyások a menstruáció elmúlásától a következőig? Hogyan követik egymást?
:)
Még nincs babánk, de legalább hármat szeretnénk. Már egy éve próbálkozunk és az első pillanattól kértem a nődokimat, hogy csináljunk vizsgálatokat, mert anno régen is gondok voltak a hormonjaimmal ő persze túlzásnak érezte amit mondtam, de végül nekem lett igazam és kiderült, hogy túl magas a prolactinom, ő kezelt fél évig, de mikor terhes lettem és elment 5.hetesen csak annyit mondott, hogy nem tudja mitől majd a legközelebbi jobb lesz, én ekkor döntöttem úgy, hogy átmegyünk a Kaáliba, mert ott tuti szakemberek vannak, persze azt kellett nekik mondani, hogy már több, mint egy éve nem jön a baba, csak így foglalkoztak velünk , és az ottani vizsgálatok alapján kiderült, hogy a nődokim túlgyógyszerezett és emiatt túl alacsony lett a prolactin szintem. A Kaáliba 3 hónap alatt 1300 ról levitték a megfelelő szintre és kaptunk fél évet, hogy így összejöjjön, ha nem akkor ők segítenek másképp.
Most bízunk benne, hogy ne kelljen lombik meg ilyenek és magától meg jön a "gólya".
Nehéz, és nem azért, mert türelmetlen vagyok, hanem, mert 'betegség' áll mögötte.
Azóta visszamentem a nődokimhoz, és elmondtam neki, hogy egy kicsit elszúrta a dolgaimat azóta nagyon kedves és nagyon oda figyel rám annak ellenére, hogy magánorvos.
Hogy miért mentem vissza hozzá annak ellenére, hogy elszúrt? Mert ettől függetlenül csak ő írja fel a gyógyit nekem és ha átmegyek másikhoz akkor ő tuti újra akar kezdeni mindent és azt meg nem akarom, meg már kb ő a 4. magándoki akinél jártam és eddig ő volt az aki 'normálisabb'.
Ahogy olvastam, mind a kettőtöknek vannak problémái az egészségével.
A legutolsó választ kértem, hogy mutassa és így írtam:)
Anikó
A férjeddel mi a probléma?, ha nem indiszkrét a kérdésem.
Budaörsi vagyok.
Hát már bízunk benne, mert nem akarok több gyógyit szedni, elég a nap 1,5 bromo is amitől egész nap aludnék:)
hopsz még egy kérdés:)
A dokitok mit mond nektek, hogy ennyi ideje nem jött még össze?
sziasztok!
A férjemnek nem jó a spermaképe. Legutóbb amikor voltunk sajnos csak 30 százalék volt neki. Vagyis 50% halott, 20% egyhelyben mozgó, 15% lassú mozgó és 15% gyorsan mozgó.
Eddig jártam orvoshoz és hiába, most múlthéten mentem el endokrinológushoz, mert már meguntam hogy 4 év alatt nem történt semmi. Most ő vett kezelésbe, de még semmi konkrétat nem mondott, annyit, hogy magas prolaktin szintem, a Tsh-m is 3,76, tehát az sem jó, de ő úgy gondolja, hogy a prolaktin emelte meg azt is. Két hónap múlva újra megnézi és ha még mindig magas lesz a tsh és csökkent a prolaktin, akkor kapok tsh-ra is gyógyszert. De így nem akart egyszerre kettőt adni, nehogy gond legyen. Itt járunk most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!