Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak karácsonyi lehendő...

Macimanó82 kérdése:

Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/194 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Sajnos hiába van 2 gyerekem nem tudom hogy most ez magamnak beszélem be vagy sem..:SDe az tuti hogy 2.napja bő fehér folyásom van,a derekam az nagyon fájt és a mellem is érzem hogy van.
2010. dec. 11. 09:36
 42/194 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ azta rekordot döntünk:)))) Üdv mindenkinek a csapatba:)) Kívánom hogy mindenkinek teljesűljön pocaklakós állma:))Köszönöm jól vagyunk én már így gondolkozom nem bírtam ki és ma reggel teszteltem:)) tudod 15-16 kéne jönnie a nem vártnak de nagyon furán érzem magam furábban mint valaha:)) ÉSSSS pSZSZT de nagyon halvány 2 csík...ne gratuláljatok oké még ne majd 20.án várom mindenkitől és viszonzom a gratulációt:))Valakinek valami tünetke??:) És te hogy vagy :B
2010. dec. 11. 11:48
 43/194 A kérdező kommentje:
Szia 9:36 os:) Nekem is nagyon bő fehér krémes folyásom volt és van ez amit nagyon furcsáltam és a derekam is le akar esni:)Ugy hogy nem kizárt nállad se a bébi baba:)))Szurkolok:) egyesítjük kismama erőinket és mindenkinek aki erre a kérdésre be nézett megvarázsoljuk egy pici pocaklakóval:)))
2010. dec. 11. 11:52
 44/194 anonim ***** válasza:

Nekem akinek tegnap kellett volna megjönnie, még ma sem jött meg, eddig...:-)

Én csütörtökön és pénteken teszteltem, a nemvárt előtt 1-2 nappal, de nega lett az X-epil.

Én majd csak hétfőn vagy kedden tesztelek, ha addig se lesz semmi, remélem.

A derekam tegnap nekem már annyira fájt, hogy alig bírtam, ez nálam nem jellemző, meg a kaját sem kívántam annyira, na ez sem jellemző:-)

ja és az émelygés maradt.

szerintetek megint x-epillel teszteljek. jó fajta egyátalán?

2010. dec. 11. 14:36
 45/194 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem 4 nap barnázás után ma sajna megjött:-(( Ez az év nekünk amúgy is katasztrófa volt,szóval nem is vártam,hogy ilyen szép befejezése lenne.Majd a jövő év biztos,hogy jobb lesz és meghozza nekünk a várva várt babócát!Meg egy gyönyörűségünk már van,majd ő megvígasztal!:-)A reményt nem adom fel,bár egyre nehezebb 5 év után is bízni!Mindenkinek akinek sikerül(t) szívből gratulálok és gyönyörű,egészséges kisbabákat kívánok.Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek!!!
2010. dec. 11. 14:45
 46/194 A kérdező kommentje:
14:36 OS sZIA:) nAGYON JÓ HÍR SZORÍTOK NAGYON ÉN gABRIELLEL TESZTELTEM ÉS AZOM IS VAN MÉG EGY MAJD PÉNTEKEN ELLÖVÖM HOGY TUTI POZI LEGYEN jajj mit kiabálok itt nagybetükkelXD mostmár nem törlöm ki:)Szóval szúrkolok:)
2010. dec. 11. 15:08
 47/194 A kérdező kommentje:
14:45 szia:) Ne add fel soha hidd el ha akar az a baba jön mindig van oka miért nem érkezik még a leg váratlanabb időbe egyszer csak be pottyan:)Kívánom hogy jövőre neked is sikerűljön:)
2010. dec. 11. 15:09
 48/194 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Nagyon gratulálok,bár kérésedre még csak halkan:)Örülök neked,bocs nektek.:)) Nálam semmi újság:((( Neked hanyadik naptól voltak tüneteid?Volt más is a derékfájáson kívül? B.
2010. dec. 11. 17:25
 49/194 A kérdező kommentje:
Szia:) Igazából tudod azt beszéltük hogy nem figyelünk a tünetekre de múlthét Vasárnap tudod az a nagy szúrás és nem tudtam figyelmen kívűl hagyni a derekamat ami 4 napja fáj és a sürű fehér folyás ami nagyon fura volt mert a kisfiamnál volt ilyenem:) Igazából csak ezek a kis elő rezdülések vittek rá a kiváncsiság mezejére és -e miatt csináltam meg a tesztet:) De nem nagy valami épp csak halovány majd 17 én tesztelek:) És te hogy vagy ,valami pici tünet amit nem tudunk produkálni hanem a kis manó teszi van e már?.)B
2010. dec. 12. 09:36
 50/194 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem 17.-re már erős két csíkod lesz:))) Hát én tegnap este óta érzek dolgokat. A derekam,nem nagyon,de fáj,és a hasam is görcsöl,de csak enyhén. Sűrű fehér folyásom nekem is van. Szóval ugyanazok mint neked:)) Remélem nekem is babát jelent majd,egyelőre még nem gondolok semmire:))) Írj ha lesz új tüneted! Többiek hogy vagytok?B.
2010. dec. 12. 10:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!