Macimanó82 kérdése:
Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:38
1/194 Zzssuu válasza:
Csatlakozom!!! 17-re nem várom!:-)
2/194 anonim válasza:
Sziasztok!
En 10-11 remelem a sok varakozas, meghozza gyumolcset es a teszt 2 csikot fog mutatni. Ezt kivanom nektek is.
E.
3/194 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 19-re nem várom! Karácsonyra mindenkinek pozitív tesztet kívánok, aki csak álmodozik róla;)
4/194 anonim válasza:
10-11-re nem várom. Ez a 10. hónapunk, de úgy érzem, hogy most sem sikerült. A görbém is nagyon furcsa.
A
5/194 A kérdező kommentje:
ÓÓ sziasztok:)))) De jó vagyunk egy páran:) Drukkolok mindenkinek és minden nap dumcsizunk:)
2010. dec. 6. 13:49
6/194 anonim válasza:
Sziasztok,én 18-19-re nem várom.Az még jó messze van. Remélem mindenkinek pozitív teszt lesz a fa alatt:-)B.
7/194 A kérdező kommentje:
Jó sokan vagyunk elözö neked is nagyon drukkolok:)
2010. dec. 6. 14:18
8/194 anonim válasza:
Sziasztok csatlakoznék én is.Én 15-én nem akarom hogy meg jöjjön.Mindenkinek szurkolok.Egyébként valaki érzi,hogy most sikerült vagy az ellenkezőjét?Én azt érzem,hogy nem:-((
9/194 anonim válasza:
Sziasztok !
Én dec 11-13-ra nem várom. Bár azt érzem nem sikerült, de hányingerem van néha. Szurkolok mindenkinek!
10/194 A kérdező kommentje:
Én azt érzem sikerült mert pozitívan kell gondolkozni:) Minden porcikámmal rajta voltam és apa is:) Minden második nap 18-as karika volt:)Tüneteim nincsenek még,hisz korai lenne :)
2010. dec. 6. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!