Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok mit gondoltok, lehet...

Lányok mit gondoltok, lehet karácsonyi meglepi? Mennyire higgyek ennek a tesztnek?

Figyelt kérdés

Azt hiszem 25.-re nem várom,bár nem tudom lehet h 24?Megnéznétek a görbém? Medi labbal teszteltem de határozott +.Nme annyira erős mint a kontroll de határozottan jól látható.Mit gondoltok?

[link]

2009. dec. 23. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ma volt a kérdésed,csak nem ebben a formàban....Nem tudom,szerintem vàrj,ne éld bele magad!
2009. dec. 23. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet meglepi :)Nem rakod fel a teszted?Holnap csinálok én is,mert már 2 hete késik :D
2009. dec. 23. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
gratulálok neked!!!!!De nem tudom mi a gondod,ha határozott + lett a teszted,és a hőd is szépen fennt van!!!!!Szép karácsonyotok lesz!!!
2009. dec. 23. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

én is nagyon reménykedek bár még ma délutén negatívat teszteltem, viszont amit tegnap hajnalban csináltam reggelre kétcsíkos lett...tudom, hogy ez nem számít, de eddig ezt nem tapasztaltam mindig negatív maradt, akérmeddig hagytam is kint

2009. dec. 23. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia,ha bizonytalan vagy,szerintem csinálj egy másik fajta tesztet,egy "jobb" márkájút,vagy egy 10 es érzékenységűt.Annak már tutira biztos eredményt kell mutatnia!Sok sikert,drukkolok!
2009. dec. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!