Macimanó82 kérdése:
Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem
várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
Sziasztok!Én mára nem várom,nem rég csináltam egy Lilly tesztet és az negatív lett.De még semmi jel (hála)hogy meg fog jönni.Még azért reménykedhetek én is?ugye??Noémi
2010. dec. 15. 13:31
92/194 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) Pontosan csatlakozok az előttem szólohoz:) Idő van és addig amíg nem jön meg remény is van bőven:)Nekem ez már nem be produkálós tünet most jöttem rá:) Eddig tudtam mindent produkálni az elmúlt hónapokba csak hogy jobban érezem magam a tudattól:) Nah képzeljétek el. most keltem fel déli szunyiból,és délelőtt sütöttem egy kis mézeskalácsot a gyerekekkel. Na mondom éhes a pocak ébredés után meg kostolom milyen lett így kihűlve:)Hát halljátok az első falat után mint az intersziti úgy robogtam a klotyóra:) Felfordúlt a gyomrom:(Na apának se kellet több " Kincsem mond ebből nekümk is enni kell??" Azt hitte a kalács volt rossz ízű:)) De nem annyira jól sikerűlt csak nyílván az én gyomrom nem bírja a szegfűszeg és fahéj elegyét:))Úgy hogy ha csak nem valami vírust katam el ami vissza fordít mindent ami a határhoz ér szerintem ez jó jel:) Bár eggyik gyermekem nél se rókáztam:) Bocsánat de ki kellet valahogy írnom:)
93/194 A kérdező kommentje:
Te jó ég ti is néztétek 58 válasz erre a kérdésre nah ijet se láttam mostanában:)) ezen az oldalon varázslat van:) Mindenki kismama lesz:) Hm.. De jó lenne:))De nagyon jó hogy ennyien össze fogunk egy célért:)És beszélünk róla:)
SZia kérdező,te már tuti biztos lehetsz a dolgodban:-)Ma görcsöltél?Volt még valami a hányingeren kívül? Én letettem a dologról,speckó PMS tünetem hogy pár nappal előtte egy napig fáj a fejem és epét hányok,mindig minden hónapban.Na a fejfájás már megvan,holnap meglesz a hányás is,és a mensis pattik is jönnek.NIncs mit tenni,beletörődöm.Reménykedtem,mert most olyan sok mindenkinek sikerült,de elfogadom a szomorú tényt.Ráadásul ma már nem is görcsöltem,a derekam sem fájt:-(Sok puszi minden friss kismaminak!Azért még veletek maradok!:-)B.
2010. dec. 15. 19:32
B - Te mikorra nem várod? Én meg állandóan azon idegeskedek hogy miért görcsöl a hasam. Igaz nagyon szeretnék babás lenni de nagyon megijedek hogy ez talán rossz előjel. péntekre nem várom, de ezek a görcsök aggasztanak egy kicsit.
2010. dec. 15. 21:02
Szió,vasárnapra,kissé messze van:-( Szerintem a görcsölés nagyon jó jel:-)Nekem is volt tegnapig, de ma már semmi:-((Ne aggódj minden rendben lesz,amíg nincsenek konkrét mensis tüneteid,szerintem bizakodhatsz!Nemsokára már tesztelhetsz is:-)B.
2010. dec. 15. 21:10
bocs csajok, hogy nem nagyon írok, de a férjem lázas, a kicsi hiperanyás és a vizsgáimra is készülök, de olvaslak bennetek és veletek vagyok!!!!
Ez a mézeskalács dolog is nagyon jó jel! Tuti lesz a dolog hidd el!
Tényleg a gyerkeid hány évesek, ha nem titok?
Csak mert a korkülönbségen agyalok folyamatosan. Az én fiam 2,5 lenne csak amikor megszületne a tesó, ha minden szerencsésen sikerül, szerintetek nem kevés?
Sokat agyalok ezen...
Na megyek tanulni!!!:-(
Jó éjszakát mindenkinek!
Üdv: Anna
2010. dec. 15. 22:39
98/194 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) B. Ne add fel képzeljétek mára már alig alig görcsölgetek a melleim még érzékenyek egy kicsit. viszont az émelygés toppon van:/És alul a pocakom olyan furi mint a kisfiamnál mintha egy apró lufi nyomná belűről és néha néha bele nyílalgat:) Tegnapra nem vártam de tudom volt már ilyen 30 napra megjött. tehát nehogy nagyot zuhanjak nem élem bele magam mert tudok ám én hipohonder is leni:) amit kell be képzelek magamnakXD na szóval a kislányom nagyon korán érkezett nem tervezetten de nem akartam elrontani a sors akaratát tehát velem maradt:) Ő most 9 éves március 15-én lesz 10 a kisfiam másik apától van vele 6 éve vagyok együtt 4 éves lesz a kisfiam Április 2-án:))Szóval nagy a kor küli de nem bánom:) nagyon jól kijönnek bár én azt hittem a lányom simán legyőzi a kis méregzsákot ha arra kerűl a sor hisz 6 év van köztük:/ De mit ad isten látni kéne amikor megy a testvéri harcXDXd A kis buzgó mócsingot alig bírom le fejteni a nővéréről, Nóri meg mint a megadom magam póz fekszik alatta:)Tehát amitől tartottam hogy nagy lányom nem fog óvatosan viselkedni öcsivel befuccsó
olt:) inkább a Benit kell nézni nehogy kárt tegyen a csajszibaXD Most is kb ha igazam van és nem csal az érzésem akkor jövő Augusztusra jön a bébike és akkor már4/5 év lesz a kicsi és a bátya között:)Hm.. vicces Bátya gondolat:)) Még nem rég cici csüngő volt most meg nagyfiúsan mondja majd van egy kis öcsém,vagy kishúgom:))
holnap szerintem már tesztelhetek és reggel várlak titeket a hírrel:) remélem nem csak amolyan halovány száradási csíkocska lesz:))
99/194 A kérdező kommentje:
ZSSuuu ha jól írom:)) A görcsök nagyon is kellenek:) Alapvető tünet:) igaz nagyon ijjesztő mert ugyan olyan mint a menszi görcs de valamibe csak kűlömbözik ha az ember jobban oda figyel amit nem nagyon kéne mert akkor jönnek legalábbis nálam a be képzelt tünetekXD Na de ha figyel akkor érzi hogy nem szimpla görcsök hanem nyilaló szúró érzés társul mellé:)Mind a két terhességemnél végig görcsöltem sőt a vége felé már nagyon állni se tudtam:) Tehát ha görcsöl az jó:))Te mikorra nem várod? Mert bár olvastam de olyan rossz hogy válaszolás közbe nem tudok az időpontra rá nézni:)
100/194 A kérdező kommentje:
Na most olvastam vissza:)) akkor te már Vasárnap tesztelhetsz:) Mert a nagyok azt mondják 2 nap késésnél már valami halovány vagy erős csík dereng:) nagyon szurkolok mindenkinek:)) :B ha nem baj nehogy elveszítselek majd írok neked egy privát emailt:)) De csak ha nem baj?:)
Kapcsolódó kérdések: