Macimanó82 kérdése:
Vannak karácsonyi lehendő kismamák december 12-16 ig nem várjátok? Szurkoljunk eggyütt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:38
61/194 A kérdező kommentje:
Többiek hogy vagytok mizu veletek írjatok hogy álltok:) :B
2010. dec. 13. 15:13
62/194 anonim válasza:
Hali,kicsit lemaradtam,gratula a pozi tesztesnek:)) Nálam semmi de semmi nincs. Teljesen tünetmentes vagyok,egyetlen egy dolog stabil,az pedig a mellfeszülés.Szerintetek?Lehet ebből még valami?Bár vasárnapig talán még jöhet valami. B.
63/194 A kérdező kommentje:
Szia:) Már vártalak:) Nyugi majd előtte 2-3 nappal jönnek az előjelek:):) nálam nagyon megjön érzés van szúr nyílal és mellé kicsit görcsölget. de majd el múlik:)
2010. dec. 13. 17:30
64/194 anonim válasza:
Hello kérdező,lelkes rajongód lettem,drukkolok neked:))) Mit nem adnék egy kis mindjárt megjön érzésért:))) B.
65/194 anonim válasza:
Sziasztok Anna vagyok!
A mai nap történései:
-éjjel masszív mellfájás
-reggel katasztrófális hányinger
-egész nap lufiszerű puffadás, még a gatyám sem tudom begombolni, pont mint a fiamnál
-ja és a legfontosabb, délelőtt teszteltem egy pozitívat
Reggel megismétlem a tesztet, szurkoljatok, hogy tuti legyen a dolog!
Én is nagyon szurkolok! Írjatok ha van valami!!!!
66/194 A kérdező kommentje:
hát sziasztok:)) Anna a könnyem ki csordúlt a nevetéstől és az örömtől:))))Nagyon Gratulálok legyetek nagyon boldogok és vigyázz magatokra nagyon:)) Hát :B nem sokára mi jövünk és hidd el bár hol is laksz hallani fogod hogy sikítok érted örömömbe:)) én 17 én reggel tesztelek:) addig szurkolok:)) Hát a puffadás kb úgy festek mint egy jól lakott egér a pajtába:))Anna mikorra vártad a mumust??:)
2010. dec. 14. 07:39
67/194 anonim válasza:
Sziasztok,Anna congratulations!:)))A nadrágjaidat,anik már nem jók,kölcsön adhatod...én ugyanis letettem erről a hónapról,valahogy úgy érzem nem sikerült.De azért mindenképp fogok tesztelni,mégpedig szombaton reggel,úgyhogy a péntek és a szombat reggelünk is sikítós lesz...remélem.:)))Meséljetek,hogy vagytok?Olyan jó olvasni! Puszi nektek!!!!B.
68/194 A kérdező kommentje:
annyira szoktalak várni:) na de ez hogy le mondasz rólla nem jó olvasni csajszi héjj hol van az optimizmusod??? a szekrénybe hagytad:)))Itt gyönyörűen esik a hó és el vittem szánkázni a gyermekeimet burkoltam olyat hogy csak naXD. nem is én lennék ha nem tettem volna:) Már annyira várom a 17.-ét hogy csak na ha lenne élet távirányító én pörgetnék sokatXD
2010. dec. 14. 09:33
69/194 anonim válasza:
Itt is esett a hó:)))Az előbb épp elmentem a boltba és szánkózó gyerekeket láttam a szüleikkel és arra gondoltam,hogy semmi mást nem akarok csak ezt:)))Hiába vagyok az élet más területein sikeres,én csak erre vágyom.:))) Az optimizmusom lehet a boltban maradt,mindjárt visszamegyek érte:DDD Egyébként borzasztóan jó dolog,hogy nem vagyok egyedül,hogy megoszthatom másokkal ezeket az izgalmakat:)))Szóval hatalmas puszi a kérdés kiírásáért!B.
70/194 A kérdező kommentje:
Cupp elkaptam azt a puszit:) Ja és spuri a boltba az optimizmusodért:D És egy adag pozitív gondolkodást is vegyél ha már arra jársz:)Nekem is ma már a görcsög alább hagytak inkább csak a melleim jeleznek de tudod nem mondom hogy nah lehet ez most se jött össze:) Dehogy nem össze jön az ha havat hóval is eszek akkor is babás vagyok:)))
2010. dec. 14. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!